Libnet.ro
UNICEF

06:00

38 de judete, sub cod galben si portocaliu de inundatii

România Liberă România Liberă,
38 de judete, sub cod galben si portocaliu de inundatii

Opt judete se afla, pana luni, sub cod portocaliu de inundatii, iar alte 30 de judete raman sub avertizare de cod galben, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA). continuă pe România Liberă

Jumatatea de vest a tarii, sub cod galben de ploi abundente si furtuni, pana luni dimineata

Vestul, sud-vestul si centrul tarii se afla sub o avertizare meteo cod galben de instabilitatea atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ pana luni dimineata, la ora 6:00.

Douazeci de judete, sub avertizare cod galben de ploi si vijelii pana luni dimineata. Canicula si disconfort termic in sudul tarii

Douazeci de judete din vestul, sud-vestul si centrul tarii sunt pana luni dimineata sub avertizare cod galben de ploi si vijelii, iar in sudul tarii vor fi in continuare temperaturi caniculare si disconfort termic, arata News. ro.

Cod portocaliu de inundatii in noua judete din vest si sud-vest si cod galben in alte 28 de judete

Noua judete din vestul si sud-vestul tarii se vor afla incepand de duminica, ora 18:00, pana luni, ora 12:00, sub cod portocaliu de inundatii, in timp ce pentru raurile din majoritatea judetelor din centru, nord, vest, nord-est si sud-vest a fost emis un cod galben, informeza Agerpres.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 11 judete, cod galben in 28 de judete, pana duminica dupa-amiaza

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru 11 judete, unde pe mai multe rauri se pot produce inundatii locale, de sambata pana duminica dupa-amiaza, iar 28 de judete sunt sub avertizare cod galben.

Doua zile de vijelii si grindina: Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ, pentru 20 de judete, pana luni dimineata (FOTO, VIDEO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si ploi insemnate cantitativ, valabila pentru 20 de judete din.

ATENTIONARE ANM: Cod galben de vijelii si descarcari electrice pentru 14 judete

Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de vijelii si descarcari electrice pentrru 14 judete din vestul si sud-estul Romaniei. Judetele vizate sunt: Botosani, Suceava, Maramures, Bistrita-.

Cod Galben de vijelii si grindina in 14 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, o atentionare Cod Galben de instabilitate atmosferica accentuata si disconfort termic accentuat, valabila incepand de vineri dupa-amiaza pana sambata dimineata in 14 judete din vestul si nord-vestul tarii.

COD GALBEN de canicula si instabilitate atmosferica

Meteorologii au emis, sambata, o atentionare Cod Galben de canicula si instabilitate atmosferica accentuata pentru 27 de judete din sudul, sud-vestul, centrul si nord-estul tarii, incepand de sambata pana duminica dimineata, la ora 09. 00, anunta, Administratia Nationala de Meteorologie ANM), potrivit Mediafax.

Gata cu ploile: Meteorologii anunta Cod galben de canicula

Joi, 16 iunie, Serviciul Hidrometeorologic de stat a emis Cod galben de vreme caniculara, pentru perioada 17 iunie - 23 iunie.

Cod portocaliu de inundatii in noua judete din vest si sud-vest si cod galben in alte 28 de judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, duminica, un Cod Portocaliu de inundatii pentru rauri din noua judete din vestul si sud-vestul tarii, valabil pana luni la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )