Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gata cu ploile: Meteorologii anunta Cod galben de canicula

Adevărul Adevărul,
Gata cu ploile: Meteorologii anunta Cod galben de canicula

Joi, 16 iunie, Serviciul Hidrometeorologic de stat a emis Cod galben de vreme caniculara, pentru perioada 17 iunie - 23 iunie. continuă pe Adevărul

Meteorologii anunta Cod galben de vijelii si descarcari electrice

Meteorologii anunta pentru a doua jumatate a zilei de miercuri, 15 iunie, Cod galben cu descarcari electrice si vijelie.

Cod GALBEN de ploi in Transilvania, Oltenia si Muntenia

Meteorologii au a emis, miercuri, o noua atentionare nowcasting Cod Galben de averse si descarcari electrice, valabila in urmatoarea ora in localitati din judetele Salaj, Satu Mare, Valcea, Prahova si Dambovita.

UPDATE: Cod galben de furtuna si vant puternic, in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri seara, o atentionare nowcasting cod galben de furtuna, valabila pana la ora 20,00 in localitati din judetele Alba, Brasov, Harghita si Mures.

Cod galben de furtuna in Capitala si alte sapte judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, cu putin timp in urma, o atentionare meteo cod galben de vreme rea, care vizeaza Capitala. In zona municipiului Bucuresti, pana la ora 20:40, se.

Cod Galben de furtuni si inundatii pana luni noaptea pentru judetul Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de tip cod galben, cu ploi insemnate cantitativ, descarcari electrice si caderi de grindina, duminica dupa-amiaza, pentru judetele Alba, Buzau, Prahova, Arges, Dambovita, Olt,Valcea, Mehedinti,Gorj si Sibiu.

Cod PORTOCALIU si cod GALBEN de inundatii pe rauri din mai multe judete (FOTO)

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din 17 judete ale tarii, valabila de luni de la ora 18.

Codul galben de furtuni, prelungit pana la ora 21:00. Vezi zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri seara, o noua atentionare nowcasting Cod Galben de furtuna valabila pana la ora 20. 00 in localitati din judetele Alba, Brasov, Harghita s.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )