Libnet.ro
UNICEF

10:30

Codul galben de furtuni, prelungit pana la ora 21:00. Vezi zonele vizate

Antena3 Antena3,
Codul galben de furtuni, prelungit pana la ora 21:00. Vezi zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri seara, o noua atentionare nowcasting Cod Galben de furtuna valabila pana la ora 20. 00 in localitati din judetele Alba, Brasov, Harghita s. continuă pe Antena3

VREMEA: Noua avertizare meteo de vreme rea, valabila pana marti seara

De luni la pranz pana marti seara, la ora 21. 00, intreaga tara se afla sub cod de instabilitate atmosferica accentuata si ploi puternice, avertizeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Astfel, .

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 17 judete, pana marti la ora 14,00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, cu posibile depasiri ale cotelor de aparare, valabila pana marti dupa-amiaza in mai multe bazine hidrografice, situate pe raza a 17 judete din vestul, sud-vestul, sudul si sud-estul tarii, informeaza Agerpres.

Tribunalul Bucuresti a amanat iesirea din insolventa a Hidroelectrica pana marti, 21 iunie

Surse judiciare transmit ca Tribunalul Bucuresti a amanat pentru 21 iunie, iesirea din insolventa a Hidroelectrica. Cu toate ca decizia a fost amanata de mai multe ori, judecatorii au aprobat toate documentele depuse pana acum, iar marti instanta se va pronunta pentru iesirea companiei din insolventa. Tribunalul Bucuresti a amanat pentru marti, 21 iunie, iesirea din insolventa a Hidroelectrica, au declarat pentru AGERPRES surse din sectorul energetic.

Codul galben de averse puternice a fost prelungit

Avertizarea cod galben de averse puternice, emisa pentru pentru luni, 13 iunie, a fost prelungita si pentru marti. Meteorologii anunta ca pe 14 iunie se va mentine vremea cu caracter instabil. Vor cadea averse puternice 15-25 l/m2, izolat 30-35 l/m2, transmite IPN.

Cod Galben de furtuni si inundatii pana luni noaptea pentru judetul Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de tip cod galben, cu ploi insemnate cantitativ, descarcari electrice si caderi de grindina, duminica dupa-amiaza, pentru judetele Alba, Buzau, Prahova, Arges, Dambovita, Olt,Valcea, Mehedinti,Gorj si Sibiu.

Cod Galben de inundatii pentru rauri din 19 judete, pana luni, la ora 24:00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis ieri o atentionare Cod Galben de inundatii pentru rauri din 19 judete, atentionare care este valabila pana luni, la ora 24:00.

UPDATE: Cod galben de furtuna si vant puternic, in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri seara, o atentionare nowcasting cod galben de furtuna, valabila pana la ora 20,00 in localitati din judetele Alba, Brasov, Harghita si Mures.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )