Libnet.ro
UNICEF

10:00

Meteorologii anunta Cod galben de vijelii si descarcari electrice

Adevărul Adevărul,
Meteorologii anunta Cod galben de vijelii si descarcari electrice

Meteorologii anunta pentru a doua jumatate a zilei de miercuri, 15 iunie, Cod galben cu descarcari electrice si vijelie. continuă pe Adevărul

Cod GALBEN de ploi in Transilvania, Oltenia si Muntenia

Meteorologii au a emis, miercuri, o noua atentionare nowcasting Cod Galben de averse si descarcari electrice, valabila in urmatoarea ora in localitati din judetele Salaj, Satu Mare, Valcea, Prahova si Dambovita.

Cod Galben de furtuni si inundatii pana luni noaptea pentru judetul Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de tip cod galben, cu ploi insemnate cantitativ, descarcari electrice si caderi de grindina, duminica dupa-amiaza, pentru judetele Alba, Buzau, Prahova, Arges, Dambovita, Olt,Valcea, Mehedinti,Gorj si Sibiu.

Cod galben de inundatii in 19 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare Cod Galben de inundatii pentru rauri din 19 judete, valabila pana luni, la ora 24,00.

Cod Galben de inundatii pentru rauri din 19 judete, pana luni, la ora 24:00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis ieri o atentionare Cod Galben de inundatii pentru rauri din 19 judete, atentionare care este valabila pana luni, la ora 24:00.

Pericol de inundatii. Hidrologii au emis cod galben. Sunt anuntate ploi insemnate cantitativ pana marti seara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare Cod Galben de inundatii pentru rauri din 19 judete, valabila pana luni, la ora 24. Potrivit hidrologilor,.

UPDATE: Cod galben de furtuna si vant puternic, in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri seara, o atentionare nowcasting cod galben de furtuna, valabila pana la ora 20,00 in localitati din judetele Alba, Brasov, Harghita si Mures.

Cod galben de furtuna in Capitala si alte sapte judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, cu putin timp in urma, o atentionare meteo cod galben de vreme rea, care vizeaza Capitala. In zona municipiului Bucuresti, pana la ora 20:40, se.

Avertizare cod galben de inundatii pe rauri din 19 judete

Hidrologii au emis o atentionare cod galben de inundatii pe rauri din 19 judete, unde incepand de duminica dimineata si pana luni noapte se pot produce inundatii locale, in urma scurgerilor pe versanti si a viiturilor rapide.

Pretul energiei electrice pentru populatie ar putea scadea cu 1-2%, incepand cu 1 iulie

Pretul energiei electrice pentru populatie, incepand cu 1 iulie, ar putea scadea cu 1-2%, datorita reducerii pretului pe piata libera si a tarifului de transport, a declarat, luni, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), Niculae Havrilet, la Forumul Energetic Regional FOREN 2016.

Informare de ploi valabila pana marti. Hidrologii au emis o avertizare de Cod galben de inundatii. Ploile au facut prapad in Capitala

Vestul si nord-vestul tarii se afla pana marti sub informare de ploi, vant si grindina, insa specialistii anunta ca aceste fenomene se vor semnala si in restul tarii. Practic, ploi sunt asteptate in toata tara saptamana viitoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )