Libnet.ro
UNICEF

10:00

Pretul energiei electrice pentru populatie ar putea scadea cu 1-2%, incepand cu 1 iulie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul energiei electrice pentru populatie ar putea scadea cu 1-2%, incepand cu 1 iulie

Pretul energiei electrice pentru populatie, incepand cu 1 iulie, ar putea scadea cu 1-2%, datorita reducerii pretului pe piata libera si a tarifului de transport, a declarat, luni, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), Niculae Havrilet, la Forumul Energetic Regional FOREN 2016. continuă pe Ziarul Bursa

Electricitatea pentru populatie s-ar putea ieftini cu 1-2% de la 1 iulie

Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE), Niculae Havrilet, a declarat astazi la Forumul Energetic Regional FOREN 2016 ca, pretul energiei electrice pentru populatie ar putea scadea de la 1 iulie cu 1-2%, odata cu reducerea pretului pe piata libera si cu scaderea tarifului de transport, potrivit unor surse din presa.

Pretul mediu al energiei electrice a scazut cu 1,20%

Pretul mediu al energiei electrice tranzactionate pentru sambata, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a fost 136,76 lei/MWh echivalentul a 30,31 euro/MWh).

Vesti bune pentru romanii cu credite in lei. Ratele ar putea scadea din luna iulie

Romanii care au contractat credite in lei ar putea achita rate mai mici chiar din luna iulie, dupa ce indicatorul financiar ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza dobanda variabila pentru imprumuturile in moneda nationala, a coborat la un nou minim istoric.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )