Libnet.ro
UNICEF

01:05

4 motive pentru care femeile sunt infidele

Antena3 Antena3,
4 motive pentru care femeile sunt infidele

Se spune ca barbati sunt infideli din constructie, insa, in realitate, in zilele noastre femeile inseala mai mult decat barbatii, a dezvaluit un sondaj recent efectuat de o companie britanica, citat de Th. continuă pe Antena3

Patru motive pentru care videoclipurile pot fi o mina de aur pentru magazinul tau online

Videoclipurile realizate pentru marketing au o influenta pozitiva asupra vanzarilor magazinelor de comert online, crescand totodata interactiunea pe platforme, la un pret relativ redus. Pentru companiile mici si mijlocii, a crea continut video poate.

Femeile sunt mai fericite la serviciu decat acasa

Potrivit unei cercetari publicate recent, femeile si barbatii sunt mai putin stresati la munca decat acasa. Insa doar femeile sunt mai fericite la serviciu.

Catalin Predoiu: Constructia cu PNL trebuie sa respecte valorile statului de drept pentru care PDL a luptat

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a afirmat, vineri, ca proiectul politic pe care democrat-liberalii il gandesc alaturi de PNL trebuie sa respecte valorile pentru care PDL a militat - o justitie.

10 lucruri pe care femeile ar trebui sa le stie despre hormoni

Cum vremea calda se apropie, femeile incep sa acorde o mai mare atentie fizicului. Si atunci apare stresul ca nu mai arata la fel de bine ca anul trecut in pantalonii scurti preferati. Apoi se apuca de sport, mananca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )