Libnet.ro
UNICEF

01:05

Femeile sunt mai fericite la serviciu decat acasa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Femeile sunt mai fericite la serviciu decat acasa

Potrivit unei cercetari publicate recent, femeile si barbatii sunt mai putin stresati la munca decat acasa. Insa doar femeile sunt mai fericite la serviciu. continuă pe Wall-Street Ro

Razvan Nicolescu: in 2019, Romania va fi a doua tara din UE care va produce mai multa energie decat va consuma

In 2019, Romania va fi a doua tara din UE care va produce mai multa energie decat va consuma, a afirmat, vineri, ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, in cadrul unei conferinte pe teme.

Cele mai fericite tari din lume: latino-americanii domina topul

Rasul, zambetul si emotiile pozitive in general sunt barometri ai fericirii analizati intr-un sondaj realizat de institutul international Gallup , care a luat pulsul fericirii in 138 de tari, din care au raspuns cate 1. 000 de adulti.

Bancile internationale sunt mai selective cu Europa Centrala si de Sud-Est

Institutiile de credit cu activitati transfrontaliere raman implicate in Europa Centrala si de Sud-Est CESEE), insa au devenit mai selective cand vine vorba despre tarile in care opereaza, potrivit celui mai recent sondaj realizat de Banca Europeana de Investitii BEI) cu privire la creditarea in regiune.

Havrilet, ANRE: Industria consuma mai mult gaz decat notifica la Transgaz

Reglementatorul pietei de energie ANRE) a decis sa aprobe o cota mica de importuri, de 5% pentru necesarul de consum al industriei in lunile mai si iunie, desi Transgaz a notificat autoritatea ca nu mai avem nevoie de gaze rusesti.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )