Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bancile internationale sunt mai selective cu Europa Centrala si de Sud-Est

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancile internationale sunt mai selective cu Europa Centrala si de Sud-Est

Institutiile de credit cu activitati transfrontaliere raman implicate in Europa Centrala si de Sud-Est CESEE), insa au devenit mai selective cand vine vorba despre tarile in care opereaza, potrivit celui mai recent sondaj realizat de Banca Europeana de Investitii BEI) cu privire la creditarea in regiune. continuă pe Ziarul Bursa

Romania a depasit Ungaria in topul tarilor atractive pentru investitii, dar Europa Centrala si de Est pierde din viteza

Romania a depasit Ungaria in topul celor mai atractive tari pentru investitii straine in Europa Centrala si de Est ECE) in 2014, situandu-se pe locul al treilea in regiune, fiind devansata de Polonia si Cehia, iar daca va mentine acest ritm ar putea ajunge pe locul 2 in 2015, potrivit unui raport realizat de catre compania Ernst Young.

Productivitatea agricola europeana poate creste prin statele din Europa Centrala si de Est

Romania si tarile din Estul Europei produc doar o treime din recolta agricola la hectar inregistrata in tarile din Europa de Vest, motiv pentru care exista un potential de productie care poate fi valorificat prin Politica Agricola Comuna PAC), a declarat, ieri, comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltarea Rurala, Dacian Ciolos, in cadrul conferintei Agricultura si protectia mediului in Europa Centrala si de Est - Contributia lor la cresterea economica si dezvoltarea pietei muncii, organizata de Liga Europeana pentru Cooperare Economica ELEC) cu sprijinul Bancii Nationale a Romaniei.

Barack Obama se va intalni cu liderii din Europa Centrala si de Est, in Polonia

Presedintele american Barack Obama se va intalni la 3-4 iunie, in Polonia, cu sefii de stat ai tarilor din Europa Centrala si de Est, relateaza cotidianul bulgar Standart, in pagina electronica.

Presedintele SUA se va intalni, in iunie, cu liderii din Europa Centrala si de Est, inclusiv cu presedintele Traian Basescu

Presa bulgara scrie ca presedintele american Barack Obama se va intalni la inceputul lunii iunie, in intervalul 3-4 iunie, cu sefii de stat ai tarilor dinEuropa Centrala si de Est. intalnirea va.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )