Libnet.ro
UNICEF

06:30

Barack Obama se va intalni cu liderii din Europa Centrala si de Est, in Polonia

Adevărul Adevărul,
Barack Obama se va intalni cu liderii din Europa Centrala si de Est, in Polonia

Presedintele american Barack Obama se va intalni la 3-4 iunie, in Polonia, cu sefii de stat ai tarilor din Europa Centrala si de Est, relateaza cotidianul bulgar Standart, in pagina electronica. continuă pe Adevărul

Presedintele SUA se va intalni, in iunie, cu liderii din Europa Centrala si de Est, inclusiv cu presedintele Traian Basescu

Presa bulgara scrie ca presedintele american Barack Obama se va intalni la inceputul lunii iunie, in intervalul 3-4 iunie, cu sefii de stat ai tarilor dinEuropa Centrala si de Est. intalnirea va.

Barack Obama se va intalni in iunie cu mai multi lideri europeni, printre care si Basescu

Presedintele american Barack Obama are programata la 3-4 iunie, in Polonia, o intalnire cu mai multi sefi de stat ai tarilor din Europa Centrala si de Est, informeaza cotidianul bulgar Standart.

Barack Obama saluta curajul alegatorilor ucraineni

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a salutat curajul cetatenilor ucraineni care si-au exercitat votul, duminica, in cadrul alegerilor prezidentiale, in ciuda tensiunilor si violentelor din tara, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Barack Obama efectueaza o vizita-surpriza in Afganistan

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, efectueaza duminica o vizita-surpriza in Afganistan, informeaza AFP. Barack Obama a zburat pe parcursul noptii si a vizitat trupele americane de la Bagram, o baza.

Presedintele Hamid Karzai a refuzat sa se intalneasca cu Barack Obama, care a efectuat o vizita-surpriza in Afganistan

Presedintele afgan Hamid Karzai a refuzat sa se intalneasca cu Barack Obama la baza Bagram, in Afganistan, unde presedintele american a efectuat duminica o vizita-surpriza, in ciuda faptul ca i-a fost adresata o invitatie in acest sens, a declarat un oficial american, citat de AFP.

Barack Obama efectueaza o vizita-surpriza in Afganistan

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, efectueaza duminica o vizita-surpriza in Afganistan, informeaza AFP. Vizita acestuia a durat doar cateva ore.

Barack Obama efectueaza o vizita-surpriza in Afganistan

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, efectueaza, duminica, o vizita-supriza in Afganistan, informeaza Mediafax.

Vladimir Putin: Cine este Barack Obama sa judece? De ce nu s-a facut judecator atunci?

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ironizat criticile omologului sau american, Barack Obama, fata de situatia din Ucraina, contestand rolul acestuia si afirmand ca, daca vrea sa ii judece pe altii, treb.

Vladimir Putin: Cine este Barack Obama sa judece!? Trebuia sa se fi facut judecator

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ironizat criticile omologului sau american, Barack Obama, fata de situatia din Ucraina, contestand rolul acestuia si afirmand ca, daca vrea sa ii judece pe altii, trebuia sa se fi facut judecator.

Vladimir Putin, despre Barack Obama: Cine este el sa judece!? Trebuia sa se fi facut judecator (VIDEO)

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ironizat criticile omologului sau american, Barack Obama, fata de situatia din Ucraina, afirmand ca, daca vrea sa ii judece pe altii, trebuia sa se fi facut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )