Libnet.ro
UNICEF

06:00

Presedintele SUA se va intalni, in iunie, cu liderii din Europa Centrala si de Est, inclusiv cu presedintele Traian Basescu

B1 B1,
Presedintele SUA se va intalni, in iunie, cu liderii din Europa Centrala si de Est, inclusiv cu presedintele Traian Basescu

Presa bulgara scrie ca presedintele american Barack Obama se va intalni la inceputul lunii iunie, in intervalul 3-4 iunie, cu sefii de stat ai tarilor dinEuropa Centrala si de Est. intalnirea va. continuă pe B1

Barack Obama se va intalni cu liderii din Europa Centrala si de Est, in Polonia

Presedintele american Barack Obama se va intalni la 3-4 iunie, in Polonia, cu sefii de stat ai tarilor din Europa Centrala si de Est, relateaza cotidianul bulgar Standart, in pagina electronica.

Imaginea care le-a dat fiori celor care au asistat la fenomen. Cea mai inalta cladire din Europa, lovita de trasnet

Cea mai inalta cladire din Europa occidentala a fost lovita de trasnet. Turnul Shard, din sudul Londrei, a fost lovit de trasnet in timpul unei furtuni scurte, dar puternice. Momentul a fost surprins pe.

Barack Obama se va intalni in iunie cu mai multi lideri europeni, printre care si Basescu

Presedintele american Barack Obama are programata la 3-4 iunie, in Polonia, o intalnire cu mai multi sefi de stat ai tarilor din Europa Centrala si de Est, informeaza cotidianul bulgar Standart.

UPDATE: Lideri IMPORTANTI din Europa AU DISCUTAT cu Vladimir Putin despre situatia din Ucraina

UPDATE: Cancelarul german, Angela Merkel si presedintele Frantei, Francois Hollande au avut o discutie telefonica, sambata, cu presedintele rus Vladimir Putin, in legatura cu criza din Ucraina si alegerile.

Echipa F1 Caterham, scoasa la vanzare. Costa cat un club de top din Europa!

Echipa de Formula 1 Caterham a fost scoasa la vanzare de proprietarul ei pentru o suma uriasa. Tony Fernandes, unul din cei mai bogati oameni ai Malaeziei, spera sa obtina pe echipa sa F1 suma de 430 milioane euro, comparabila cu pretul unui club de top, de rangul lui Manchester City.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )