Libnet.ro
UNICEF

19:30

40.000 turisti din Acapulco, afectati de inundatii, au fost evacuati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
40.000 turisti din Acapulco, afectati de inundatii, au fost evacuati

Cei 40. 000 de turisti blocati de o saptamana in statiunea mexicana Acapulco, din cauza iunundatiilor, au fost evacuati, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Turistii din Acapulco, blocati din cauza inundatiilor, au fost evacuati

Cei 40. 000 de turisti blocati de o saptamana in celebra statiune Acapulco din cauza iunundatiilor devastatoare au fost evacuati cu mari eforturi. Autoritatile au reusit sa redeschida traficul pe.

Turistii din Acapulco, evacuati din cauza uraganelor

Avioane comerciale si militare au continuat in noaptea de marti spre miercuri sa evacueze miile de turisti din Acapulco, una dintre cele mai renumite statiuni din Mexic si care a fost lovita de uragane ce au facut zeci de morti, informeaza AFP.

Turistii din Acapulco, evacuati dupa ce un uragan si o furtuna tropicala au lovit Mexicul

Mii de turisti din Acapulco au fost evacuati, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce doua furtuni tropicale au lovit statul mexican, relateaza AFP. Ministrul de interne mexican Miguel Angel Osorio Chong.

VIDEO Peste 40.000 de turisti, blocati in Acapulco din cauza unor furtuni tropicale

Principalul punct de atractie de pe coasta pacifica a Mexicului, Acapulco, se afla in stare de urgenta, dupa ce orasul-port a fost puternic afectat de furtuna tropicala Manuel. Peste 40. 000 de turisti au ramas blocati in orasul izolat, iar marti dimineata acestia au inceput sa fie transportati spre capitala.

Pericol de EXPLOZIE la Budapesta. Sute de oameni au fost evacuati

Aproximativ 700 de locuitori din Cartierul 4 al Budapestei au fost evacuati din cauza unei scurgeri de gaze. Scurgerea de gaze s-a produs dupa ce un buldozer a avariat o conducta magistrala. Potrivit purtatorului.

Un militar din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap

Un militar din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap in aceasta dimineata. Barbatul avea 26 de ani si era caporal. Panar in prezent, nu s-au stabilit motivele din spatele acestei tragedii. Autoritatile.

Un militar de la o unitate din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap.

Un militar de la o unitate din Targu Jiu a fost gasit impuscat in cap, miercuri, de un coleg care a sunat la 112 si a solicitat o ambulanta, dupa care si-a anuntat superiori, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )