Libnet.ro
UNICEF

16:00

43 de morti si 200 de raniti in urma unui atac in Nairobi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
43 de morti si 200 de raniti in urma unui atac in Nairobi

Cel putin 43 de persoane au murit si peste 200 au fost ranite in urma unui atac asupra unui centru comercial din capitala Kenyei, Nairobi, comis ieri de un comando islamist, informeaza sursele internationale de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin 43 de morti si 200 de raniti in urma atacului din Nairobi

Cel putin 43 de persoane au fost ucise si peste 200 ranite in atacul asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist, potrivit unui nou bilant oferit de Crucea Rosie kenyana, duminica, rela.

Afganistan: Trei soldati americani au fost ucisi in urma unui atac armat

Departamaentul de Aparare a declarat ca cei trei soldati care au fost atacati cu gloante, sambata, in estul Afganistanului de un afgan care purta o uniforma a fortelor de securitate, sunt de origine americana.

43 de morti si 200 de raniti in atacul din Nairobi.

Cel putin 43 de persoane au fost ucise si peste 200 ranite in atacul asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist, potrivit unui nou bilant oferit de Crucea Rosie kenyana, duminica, relateaza AFP, conform Mediafax. Pana in prezent avem 43 de decese confirmate si peste 200 de raniti, a declarat seful Crucii Rosii, Abbas Gullet, in timp ce fortele de securitate incearca, in continuare, sa neutralizeze atacatorii care detin un numar nedeterminat de .

UPDATE: Cel putin 59 de morti si peste 175 de raniti in atacul din Nairobi. Luptele CONTINUA.

Cel putin 59 de persoane au fost ucise in atacul asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist, potrivit unui nou bilant oferit duminica de ministrul kenyan de Interne, Joseph Ole Lenku, transmite Mediafax. Pana in prezent avem 59 de persoane ucise, a declarat ministrul, adaugand ca alte 175 au fost ranite. Un bilant anterior, oferit de seful Crucii Rosii kenyene, Abbas Gullet, anunta 43 de morti si peste 200 de raniti. Printre persoanele ucise se .

ATAC NAIROBI. Interpol isi ofera asistenta fortelor de ordine din Kenya.

Interpol si-a oferit, duminica, asistenta fortelor de ordine kenyene pentru orice solicitare de informatii sau arestari legate de atacul de la centrul comercial Westgate din Nairobi, soldat cu 59 de morti, transmite Mediafax. Orice solicitare de informatii din partea autoritatilor kenyene va fi tratata cu prioritate de Centrul de comandament si coordonare si de biroul Interpol din Kenya, a anuntat organizatia de cooperare politieneasca internationala, cu sediul la Lyon, in Franta, intr-un .

Pakistan: 75 de morti in urma unui dublu atentat sinucigas

Doi militanti extremisti inarmati cu dispozitive explozibile le-au detonat duminica dimineata in fata unei biserici din nord-vestul Pakistanului. Cel putin 75 de persoane au murit si alte aproximativ 110 au fost ranite, acest atac fiind cel mai sangeros asupra minoritatii crestine din Pakistan.

Dublu atentat sinucigas in Pakistan soldat cu cel putin 43 morti

Un dublu atentat sinucigas, comis in fata unei biserici din orasul pakistanez Peshawar, s-a soldat cu cel putin 43 de morti si 80 de raniti, potrivit AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )