Libnet.ro
UNICEF

18:00

Afganistan: Trei soldati americani au fost ucisi in urma unui atac armat

Adevărul Adevărul,
Afganistan: Trei soldati americani au fost ucisi in urma unui atac armat

Departamaentul de Aparare a declarat ca cei trei soldati care au fost atacati cu gloante, sambata, in estul Afganistanului de un afgan care purta o uniforma a fortelor de securitate, sunt de origine americana. continuă pe Adevărul

Afganistan: Trei militari ai NATO au fost ucisi de un barbat in uniforma afgana

Un barbat ce purta uniforma fortelor afgane a ucis, sambata, trei militari ai NATO, in estul Afganistanului, a anuntat Forta internationala a NATO din aceasta tara ISAF), citata de AFP. Trei soldati.

Trei militari din cadrul fortelor NATO au fost ucisi in Afganistan de un barbat in uniforma afgana

Trei militari ai NATO au fost ucisi, sambata, in estul Afganistanului de un barbat in uniforma afgana, a anuntat forta internationala a Aliantei Nord-Atlantice ISAF), informeaza Agerpres. Trei membri.

43 de morti si 200 de raniti in urma unui atac in Nairobi

Cel putin 43 de persoane au murit si peste 200 au fost ranite in urma unui atac asupra unui centru comercial din capitala Kenyei, Nairobi, comis ieri de un comando islamist, informeaza sursele internationale de presa.

Nepotul presedintelui kenyan si logodnica acestuia au fost UCISI la Nairobi.

Presedintele kenyan Uhuru Kenyatta a anuntat, duminica dupa-amiaza, ca nepotul sau si logodnica acestuia figureaza printre cele 59 de persoane ucise in timpul atacului, inca in desfasurare, de la un centru comercial din Nairobi, transmite Mediafax. Vom pedepsi rapid si foarte dureros organizatorii acestui atac, revendicat de islamistii somalezi Shebab, a declarat Kenyatta, emotionat, in cadrul unui discurs. Citeste si FOTO SOCANTE: Ce s-a intamplat in timpul atacului din Nairobi.

Pakistan: 75 de morti in urma unui dublu atentat sinucigas

Doi militanti extremisti inarmati cu dispozitive explozibile le-au detonat duminica dimineata in fata unei biserici din nord-vestul Pakistanului. Cel putin 75 de persoane au murit si alte aproximativ 110 au fost ranite, acest atac fiind cel mai sangeros asupra minoritatii crestine din Pakistan.

Ministrul ungar al Apararii Csaba Hende, spitalizat in urma unui accident rutier

Ministrul ungar al Apararii Csaba Hende se afla in stare stabila, dupa ce a fost ranit intr-un accident rutier in care a fost implicat joi in nordul Ungariei. Ministrul a suferit o fractura la nivelul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )