Libnet.ro
UNICEF

20:30

Nepotul presedintelui kenyan si logodnica acestuia au fost UCISI la Nairobi.

România Liberă România Liberă,
Nepotul presedintelui kenyan si logodnica acestuia au fost UCISI la Nairobi.

Presedintele kenyan Uhuru Kenyatta a anuntat, duminica dupa-amiaza, ca nepotul sau si logodnica acestuia figureaza printre cele 59 de persoane ucise in timpul atacului, inca in desfasurare, de la un centru comercial din Nairobi, transmite Mediafax. Vom pedepsi rapid si foarte dureros organizatorii acestui atac, revendicat de islamistii somalezi Shebab, a declarat Kenyatta, emotionat, in cadrul unui discurs. Citeste si FOTO SOCANTE: Ce s-a intamplat in timpul atacului din Nairobi. continuă pe România Liberă

Nepotul presedintelui kenyan si logodnica acestuia, printre victimele atacului din Nairobi

Nepotul presedintelui kenyan Uhuru Kenyatta si logodnica acestuia se afla printre cele 59 de persoane ucise in atacul de la centrul comercial din Nairobi, anuntul fiind facut chiar de presedinte, relateaza AFP.

Presedintele Kenyan, in DOLIU. Nepotul sau si logodnica acestuia SUNT PRINTRE VICTIMELE ATACULUI DIN NAIROBI

Presedintele kenyan Uhuru Kenyatta a anuntat, duminica dupa-amiaza, ca nepotul sau si logodnica acestuia figureaza printre cele 59 de persoane ucise in timpul atacului, inca in desfasurare, de la un.

Trei militari din cadrul fortelor NATO au fost ucisi in Afganistan de un barbat in uniforma afgana

Trei militari ai NATO au fost ucisi, sambata, in estul Afganistanului de un barbat in uniforma afgana, a anuntat forta internationala a Aliantei Nord-Atlantice ISAF), informeaza Agerpres. Trei membri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )