Libnet.ro
UNICEF

19:30

Presedintele Kenyan, in DOLIU. Nepotul sau si logodnica acestuia SUNT PRINTRE VICTIMELE ATACULUI DIN NAIROBI

Antena3 Antena3,
Presedintele Kenyan, in DOLIU. Nepotul sau si logodnica acestuia SUNT PRINTRE VICTIMELE ATACULUI DIN NAIROBI

Presedintele kenyan Uhuru Kenyatta a anuntat, duminica dupa-amiaza, ca nepotul sau si logodnica acestuia figureaza printre cele 59 de persoane ucise in timpul atacului, inca in desfasurare, de la un. continuă pe Antena3

Nepotul presedintelui kenyan si logodnica acestuia, printre victimele atacului din Nairobi

Nepotul presedintelui kenyan Uhuru Kenyatta si logodnica acestuia se afla printre cele 59 de persoane ucise in atacul de la centrul comercial din Nairobi, anuntul fiind facut chiar de presedinte, relateaza AFP.

Nepotul presedintelui kenyan si logodnica acestuia au fost UCISI la Nairobi.

Presedintele kenyan Uhuru Kenyatta a anuntat, duminica dupa-amiaza, ca nepotul sau si logodnica acestuia figureaza printre cele 59 de persoane ucise in timpul atacului, inca in desfasurare, de la un centru comercial din Nairobi, transmite Mediafax. Vom pedepsi rapid si foarte dureros organizatorii acestui atac, revendicat de islamistii somalezi Shebab, a declarat Kenyatta, emotionat, in cadrul unui discurs. Citeste si FOTO SOCANTE: Ce s-a intamplat in timpul atacului din Nairobi.

Tatal lui Ionut spune ca de vina pentru moartea acestuia sunt cainii.

Tatal lui Ionut Anghel a declarat, joi, la iesirea de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ca de vina pentru moartea fiului sau sunt cainii, precizand ca nu are niciun semn de intrebare in acest sens, transmite Mediafax. Valentin Anghel a spus ca nu a vazut la Parchet imagini care ar fi fost surprinse de camerele de supraveghere din Parcul Tei in 2 septembrie, inainte ca baietelul sa fie gasit mort. Intrebat cum comenteaza speculatiile referitoare la faptul ca Ionut nu ar fi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )