Libnet.ro
UNICEF

13:00

440 milioane de euro de la Bruxelles pentru modernizarea a 46 km de cale ferata in Ardeal

România Liberă România Liberă,
440 milioane de euro de la Bruxelles pentru modernizarea a 46 km de cale ferata in Ardeal

Comisia Europeana a aprobat cererea de finantare, in valoare totala de 440 milioane de euro, transmisa de Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA pentru modernizarea tronsonului feroviar Apata - Cata . continuă pe România Liberă

440 milioane de euro, pentru modernizarea tronsonului CFR Apata Cata

Comisia Europeana a aprobat cererea de finantare, in valoare totala de 440 milioane de euro, transmisa de Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA pentru modernizarea tronsonului feroviar Apata Cata, in cadrulProgramului Connecting Europe Facility CEF).

CFR a obtinut de la CE 440 de milioane de euro pentru modernizarea tronsonului Apata-Cata

Comisia Europeana CE) a aprobat cererea de finantare, in valoare totala de 440 de milioane de euro, transmisa de Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA, pentru modernizarea tronsonului feroviar Apata - Cata, in cadrul Programului Connecting Europe Facility CEF), potrivit unui comunicat al companiei, remis redactiei.

Report de peste 3,67 milioane euro la Loto 6/49

La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 16,5 milioane lei peste 3,67 milioane euro).

Erste Group asteapta un profit net de 560 milioane euro in T2

Banca austriaca Erste Group a anuntat, ieri, ca asteapta un profit net de aproximativ 560 de milioane de euro in trimestrul al doilea din 2016 T2), care va duce la circa 830 de milioane de euro castigul net din prima jumatate a anului, in principal ca urmare a eliberarii provizioanelor de risc.

Avionul care il transporta pe Boris Johnson la Bruxelles, pentru a negocia Brexitul, nevoit sa aterizeze de urgenta

Debut agitat al lui Boris Johnson la conducerea diplomatiei britanice: avionul care il transporta duminica la Bruxelles pe noul ministru de Externe al Marii Britanii, pentru a se intalni cu omologii sai europeni si a discuta pe tema Brexitului, a fost nevoit sa aterizeze de urgenta la Londra, la scurt timp dupa decolare, anunta AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )