Libnet.ro
UNICEF

15:30

4.500 de oameni de la Posta Romana vor plati cu slujba lor pentru incompetenta celor care au ...

România Liberă România Liberă,
4.500 de oameni de la Posta Romana vor plati cu slujba lor pentru incompetenta celor care au ...

Despre destinul ultimilor ani ai Postei Romane se poate vorbi si astfel, in cifre : 4. 500 de oameni vor plati acum pentru 50 de contracte dezavantajoase. Dan Nica, ministrul pentru Societatea Informationala, a explicat la PRO TV, la emisiunea Dupa 20 de ani, ca Posta Romana ar fi fost azi profitabila, daca nu s-ar fi incheiat acele contracte. Situatia actuala arata ca la Posta sunt 4. 500 de oameni in plus. Ei ar putea fi dati afara. Daca azi Posta ar fi fost profitabila, alta ar fi fost . continuă pe România Liberă

Circa 3.650 de salariati de la Posta Romana vor fi concediati

Aproximativ 3. 650 de salariati de la Posta Romana vor fi concediati, acestia urmand sa primeasca intre 3 si 30 de salarii compensatorii de la bugetul de stat, informeaza Antena3. ro.

Concedieri la Posta Romana. Circa 3.650 de angajati vor fi dati afara

Circa 3. 650 de salariati de la Posta Romana vor fi concediati, acestia urmand sa primeasca intre 3 si 30 de salarii compensatorii de la bugetul de stat. Lista cu disponibilzati va fi intocmita saptamana.

Ponta explica de ce nu vin investitorii la Posta Romana.

Posibilii investitori interesati de cumpararea Postei Romane vor fi goniti daca vor mai observa multe miscari sociale ale angajatilor, deoarece nu pot veni sa investeasca sute de milioane de euro si sa fie luati cu batele de catre angajati, a declarat, joi, premierul Victor Ponta, conform Mediafax. Cu cat mai multe miscari sociale in cadrul Postei, cu atat mai mult o sa-i goneasca pe posibilii investitori. Eu am spus ca-i inteleg pe oameni, si pe cei de la Posta Romana, si pe cei de la .

Disponibilizari la Posta Romana: 3.650 de salariati vor fi dati afara si vor primi intre 3 si 30 de salarii compensatorii

Posta Romana va disponibiliza un numar de 3. 650 de salariati, reprezentand 11,4% din personal, cifra fiind stabilita in urma negocierilor privind aplicarea normarii muncii derulate intre conducerea companiei si sindicate. in prezent, operatorul national postal are circa 32. 000 de salariati.

Posta Romana, in criza. Explicatiile ministrului Nica.

Ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica, afirma, in emisiunea Dupa 20 de ani care va fi difuzata, duminica, de la ora 10:00, la ProTV, ca Posta Romana ar putea fi profitabila daca n-ar fi fost jumulita de o maniera oribila. De ce a esuat privatizarea Postei Romane, cum poate deveni rentabila aceasta companie, cum se justifica salariul de mii de euro al directorului general al acestei companii si care va fi soarta celor 4. 500 de angajati ai Postei care in curand vor fi .

Nica: Posta Romana putea fi o companie profitabila daca nu ar fi fost devalizata intr-o maniera oribila

Ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica, a declarat astazi, intr-o emisiune televizata, ca Posta Romana putea fi o companie profitabila daca nu ar fi fost devalizata si jumulita intr-o maniera oribila prin incheierea mai multor contracte paguboase si defavorabile, conform surselor de presa.

Dan Nica: Posta Romana ar putea fi profitabila, daca n-ar fi fost jumulita de o maniera oribila

Posta Romana ar putea fi profitabila, daca n-ar fi fost jumulita de o maniera oribila, a declarat Ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica pentru Pro TV, scrie Mediafax .

Nica: Posta Romana ar putea fi profitabila daca n-ar fi fost jumulita de o maniera oribila

Ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica, afirma ca Posta Romana ar putea fi profitabila daca n-ar fi fost jumulita de o maniera oribila, conform Mediafax. Una dintre companiile cu.

Posta Romana va disponibiliza un numar de 3.650 de salariati, reprezentand 11,4% din personal

Posta Romana va disponibiliza un numar de 3. 650 de salariati, reprezentand 11,4% din personal, cifra fiind stabilita in urma negocierilor privind aplicarea normarii muncii derulate intre conducerea companiei si sindicate, informeaza Mediafax. In prezent, operatorul national postal are circa 32. 000 de salariati.

Posta Romana va disponibiliza un numar de 3.650 de salariati, insemnand 11,4% din personal

Posta Romana va disponibiliza 3. 650 de salariati, reprezentand 11,4% din personal, cifra fiind stabilita in urma negocierilor privind aplicarea normarii muncii derulate intre conducerea companiei si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )