Libnet.ro
UNICEF

16:00

48.000 de doze de vaccin Johnson Johnson au ajuns in Romania

Adevărul Adevărul,
48.000 de doze de vaccin Johnson Johnson au ajuns in Romania

CNCAV a anuntat ca cele 48. 000 de doze de vaccin Johnson Johnson au ajuns in Romania pe cale rutiera. SErul va fi depozitat la Centrul National de Stocare, iar ulterior va fi distribuit centrelor regionale existente la nivel national. continuă pe Adevărul

250.000 de doze de vaccin din China au ajuns la Chisinau

150 de mii de doze de vaccin Sinopharm, donate de Republica Populara Chineza, dar si 100 de mii de doze de vaccin Sinovac, procurate de Republica Moldova, au ajuns in dimineata zilei de astazi, 27 aprilie, la Chisinau. Odata cu acest lot de vaccinuri, a ajuns si un lot de echipamente medicale, la fel, donate de partea chineza, transmite IPN.

Cand incepe vaccinarea cu Johnson Johnson in Romania. Anuntul oficial

In cadrul conferintei saptamanale organizate de Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva Covid-19 CNCAV), medicul Valeriu Gheorghita a anuntat ca marti incepe distribuirea dozelor de vaccin Johnson & Johnson. Cand incepe vaccinarea cu Johnson & Johnson in Romania De azi si maine urmeaza a se distribui primele doua zile de vaccin de .

Aproape 88.000 de doze de vaccin Moderna sosesc miercuri in Romania

O noua transa de vaccin livrata de compania Moderna, care consta in aproape 88. 000 de doze soseste, miercuri,in Romania potrivit Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva Covid-19 CNCAV).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )