Libnet.ro
UNICEF

10:30

49 de persoane, dintre care 23 de copii, au fost ucise in timpul unor bombardamente din nordul Siriei

B1 B1,
49 de persoane, dintre care 23 de copii, au fost ucise in timpul unor bombardamente din nordul Siriei

49 de persoane, dintre care 23 de copii, au fost ucise miercuri in cursul unor bombardamente efectuate de catre armata siriana in nordul tarii. Atacturile au avut loc in Maaret al-Numan, un oras important din. continuă pe B1

Bilant tragic in urma bombardamentelor asupra orasului Maaret al-Noomane: 49 de persoane ucise, dintre care 23 de copii

Cel putin 49 de persoane, dintre care 23 de copii, au fost ucise, joi, in bombardamentele armatei siriene asupra Maaret al-Noomane, oras-cheie aflat sub controlul rebelilor in nordul Siriei, potrivit unui bilant furnizat de o sursa din randul insurgentilor aflata la fata locului, informeaza AFP.

Masacru la un coafor din SUA: Trei femei au fost ucise

Un masacru asemanator celui petrecut la coaforul din Dorobanti a avut loc in SUA. Trei femei au fost ucise la un coafor din orasul Orlando, Florida, dupa ce un barbat a deschis focul asupra clientilor. Dupa c.

Un nou MASACRU in Siria: Cel putin 49 de persoane, inclusiv 23 de copii, ucise in urma unor ...

Cel putin 49 de persoane, dintre care 23 de copii, au fost ucise miercuri in cursul unor bombardamente efectuate de catre armata siriana asupra Maaret al-Numan, un oras-cheie din nordul Siriei aflat sub controlul rebelilor, potrivit unui nou bilant prezentat de o sursa rebela, potrivit Mediafax. Patruzeci si patru de persoane au fost ucise in timpul bombardamentului care a vizat la pranz un imobil de locuinte si o moschee in sud-vestul orasului, a anuntat aceasta sursa de la fata locului, .

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )