Libnet.ro
UNICEF

10:30

5 locuri pe care trebuie sa le vezi in Cluj-Napoca

Antena3 Antena3,
5 locuri pe care trebuie sa le vezi in Cluj-Napoca

Cluj-Napoca este un oras plin de viata, centrul cultural al Romaniei, gazda celor mai mari festivaluri europene, dar si o destinatie incarcata de povesti si istorie care te cucereste de la prima v. continuă pe Antena3

8 lucruri pe care trebuie sa le vezi cand ajungi in Franta. De la spectaculoasele plantatii de lavanda, la castelele de pe Valea Loarei

Sunt cateva lucruri pe care trebuie neaparat sa le faci sau sa le vezi dupa ce ajungi in Franta. Printre acestea se numara testarea gastronomiei franceze, admirarea plantatiilor de lavanda, a castelelor de pe Valea Loarei si vizitarea Muntelui Saint-Michel.

VIDEO Singura autostrada care ar putea fi gata in acest an are sanse minime sa fie si folosita. Imagini din drona cu lotul A3 Gilau-Nadaselu de langa Cluj-Napoca

Tronsonul A3 Gilau - Nadaselu, ciotul de 8,7 km de autostrada de langa Cluj-Napoca, in continuarea autostrazii Transilvania de la Turda la Gilau realizata in trecut de Bechtel, are toate premisele sa fie terminat pana la finele acestui an. Cu toate acestea, sansele ca acest trons sa fie si dat spre folosire sunt minime pentru ca nu este legat de restul autostrazii de la Gilau la Turda. Lipseste un viaduct, o ramasita neterminata din contractul Bechtel, pentru care autoritatile inca nu au relansat licitatia pentru executie.

Caravana EUB face istorie la Cluj-Napoca

Caravana EUB nu ia vacanta: in perioada 25-28 august 2016, aparitii EUB din domeniile istoriei si stiintelor politice precum si volume cu teme tangentiale din filosofie si religie) vor fi prezente la targul de carte din cadrul Congresului National al Istoricilor Romani, Cluj-Napoca, Universitatea Babes-Bolyai sediul central, et. EUB va participa intr-o formula a [].

Iohannis: Marea Neagra a fost in multe momente o zona fierbinte. Ca parte a regiunii, Romania e acum un pilon de stabilitate, care trebuie sa se foloseasca de avantajele de care dispune (VIDEO)

Ca parte a regiunii Marii Negre, Romania e acum un pilon de stabilitate, democratie si securitate, iar acestea sunt avantaje de care trebuie sa ne folosim pentru a ne consolida prezenta de membru NATO si de.

Barbatul evadat a fost prins de politisti intr-o comuna din apropierea municipiului Cluj-Napoca

Politistii clujeni l-au prins, noaptea trecuta, pe barbatul in varsta de 45 de ani care a evadat duminica din arestul preventiv al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Cluj, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )