Libnet.ro
UNICEF

23:30

5 lucruri ciudate pe care trebuie sa le stii despre somn

Antena3 Antena3,
5 lucruri ciudate pe care trebuie sa le stii despre somn

Toti oamenii il practica din ziua in care se nasc pana in clipa in care mor si este unul dintre lucrurile la care nu se gandesc prea mult. Pana la sfarsitul vietii, oamenii petrec aproximativ o treime. continuă pe Antena3

VIDEO: 8 Lucruri inedite pe care trebuie sa le stii despre Eclipsa Totala de Soare din 20 martie

Vineri, 20 martie, va avea loc prima eclipsa a anului 2015. Este vorba despre o eclipsa totala de Soare vizibila din nordul Oceanului Atlantic, eclipsa partiala fiind observabila din Europa, nordul Africii si vestul Asiei. Fenomenul va fi observabil si de pe teritoriul Romaniei.

Snooker Masters vine in Romania: 32 de jucatori se vor lupta pentru premiul cel mare. Tot ce trebuie sa stii despre turneu

Incepand de joi, Bucurestiul va fi gazda unui eveniment care se va ridica la standardele celor mai importante competitii din Europa.

FOTO Biserica Neagra - lucruri ciudate pe care nu le stiai: legenda copilului de pe acoperis si descoperirea care ar putea schimba istoria Brasovului

Biserica Neagra este cunoscuta in toata Europa. Are recorduri greu de egalat, dar si legende pe masura. Nimeni nu a reusit sa afle nici pana azi povestea exacta din spatele statuii care reprezinta un copil aplecat peste acoperisul edificiului.

Cinci lucruri pe care ar trebui sa le stiti despre colesterol

Majoritatea persoanelor stiu ca trebuie sa isi verifice constant nivelul de colesterol si ca o valoare mare a acestuia poate creste riscul aparitiei bolilor de inima. Cu alte cuvinte, colesterolul este o problema serioasa pe care nu trebuie sa o ignoram. Dar, exista anumite lucruri pe care nu le stiti si care ar putea sa se dovedeasca utile la un moment dat.

Cum poate schimba Apple medicina: Ce trebuie sa stii despre ResearchKit

Dintre toate produsele anuntate recent de Apple, ResearchKit are cel mai mare potential de a imbunatati si schimba viata oamenilor. Tehnologii similare ResearchKit sunt deja folosite in diverse institute de medicina si cercetare. Pentru dezvoltarea sa, Apple a colaborat cu Universitatea Stanford, Penn Medicine, Weill Cornell, Michael J Fox Foundation. Scopul noii platforme este de [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )