Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum poate schimba Apple medicina: Ce trebuie sa stii despre ResearchKit

Playtech Playtech,
Cum poate schimba Apple medicina: Ce trebuie sa stii despre ResearchKit

Dintre toate produsele anuntate recent de Apple, ResearchKit are cel mai mare potential de a imbunatati si schimba viata oamenilor. Tehnologii similare ResearchKit sunt deja folosite in diverse institute de medicina si cercetare. Pentru dezvoltarea sa, Apple a colaborat cu Universitatea Stanford, Penn Medicine, Weill Cornell, Michael J Fox Foundation. Scopul noii platforme este de []. continuă pe Playtech

Tot ce trebuie stii despre targul de universitati straine RIUF, la Adevarul Live de la 13.00

Cum poti sa te inscrii la o facultate in strainatate, care sunt costurile de scolarizare, de unde poti obtine burse de finantare, cat costa sa traiesti in alta tara si cu ce oferte vin universitatile straine pentru tinerii romani, vom afla astazi, la Adevarul Live de la 13.

Snooker Masters vine in Romania: 32 de jucatori se vor lupta pentru premiul cel mare. Tot ce trebuie sa stii despre turneu

Incepand de joi, Bucurestiul va fi gazda unui eveniment care se va ridica la standardele celor mai importante competitii din Europa.

Tot ce trebuie sa stii despre programul Erasmus+

Inscrierile pentru mobilitatile studentesti de studiu sau plasament din cadrul programului Erasmus+ au loc, de obicei, in primavara fiecarui an, insa fiecare Universitate in parte isi stabileste perioada de selectie a studentilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )