Libnet.ro
UNICEF

19:30

5 lucruri rele care sunt bune pentru tine

Antena3 Antena3,
5 lucruri rele care sunt bune pentru tine

Nu chiar toate lucrurile rele sunt daunatoare pentru tine. Fie ca este voba despre un pahar de alcool sau sa lenevesti, uneori poti fi indulgent mai ales ca beneficiile depasesc cu mult partile negative:. continuă pe Antena3

Camerele de hotel in care sunt cazati ziaristii de la JO, supravegheate video

Oficialii rusi au anuntat ca anumite plangeri venite din partea jurnalistilor care participa la JO de la Soci, cum ca ar fi supravegheati video in camerele de hotel in care sunt cazati, sunt exagerate,.

INTERVIU Andrea Schaechter (FMI), despre ajutorul pentru datornici: Nu este o iertare de datorie, ci o amanare a platii, cu o parte din cost acoperita de stat in viitor / Au fost luate deja masuri bune pentru IMM-uri, acum obiectivul e a oferi ajutor pen

Exista deja masuri bune pentru IMM-uri schema garantiilor de stat, Prima Casa, iar Guvernul a analizat si faptul ca exista si nevoia de sprijin pentru gospodariile cu venituri mici si mediu, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro Andrea Schaechter, sefa misiunii FMI. Referitor la schema de ajutor pentru datornicii cu venituri mici, Andrea Schaechter a spus ca bancile ar putea intra in acest program daca au exces de lichiditati sau daca vor sa-si curete bilanturile de credite neperformante, dar arata ca este foarte greu de estimat impactul exact pe care il va avea asupra economiei deoarece depinde de mai multi factori. Cit despre scaderea contributiilor sociale pentru angajatori, sefa misiunii FMI arata ca trebuie gasite masuri compensatorii si vorbeste despre plata contributiilor pentru toate veniturile.

JO 2014 Soci: Camerele de hotel in care sunt cazati jurnalistii ar fi supravegheate video

Oficialii rusi au afirmat ca plangerile unor jurnalisti privind hotelurile din Soci sunt exagerate, precizand ca supravegheaza video camerele in care acestia sunt cazati, fapt care a atras insa alte proteste la nivel international privind nerespectarea intimitatii oaspetilor acelor hoteluri, informeaza Mediafax.

Care sunt cele mai periculoase deficiente de vitamine si minerale

Lipsa de vitamine si minerale este surprinzator de frecventa si poate provoca o multime de probleme de sanatate. Apare din mai multe motive, inclusiv capricii alimentare, interactiuni medicamentoase si alcoolism, spune John La Puma. La nivel mondial, aproximativ 40% dintre oameni au deficiente de fier, 15% de iod si 40% dintre copii cresc fara suficienta vitamina A. Exista insa trei deficiente nutritionale comune care iti pot pune in pericol sanatatea.

Putin a promulgat o lege care inaspreste pedepsele pentru activitati extremiste

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a promulgat, astazi, o lege care impune pedepse mai aspre pentru activitati extremiste, potrivit presei internationale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )