Libnet.ro
UNICEF

21:00

500 de imigranti au fost salvati din Marea Mediterana de o nava britanica

B1 B1,
500 de imigranti au fost salvati din Marea Mediterana de o nava britanica

500 de imigranti au fost salvati din Marea Mediterana de catre o nava britanica, dupa ce ieri alti 2 000 de imigranti au fost salvati, transmite Reuters, citata de Mediafax. Potrivit Ministerului britanic. continuă pe B1

Rusia si Egipt au lansat primele exercitii navale comune in Marea Mediterana, denumite Podul Prieteniei 2015

Primele exercitii navale ruso-egiptene, denumite Podul Prieteniei 2015, vor avea loc in perioada 6-14 iunie, in Marea Mediterana, a anuntat sambata Serviciul de presa al Ministerului rus al Apararii, citat de.

O scoala din Marea Britanie ia in calcul renuntarea la teme, intr-o incercare de a combate depresia

Temele ar putea fi interzise la una dintre cele mai prestigioase scoli din Marea Britanie, intr-o incercare de a combate depresia in randul tinerilor, informeaza The Guardian. in cadrul Colegiului de fete.

68 de emigranti au fost gasiti inchisi intr-un container din Marea Britanie

Serviciile de urgenta britanice au gasit 68 de persoane, inclusiv doua femei insarcinate, inchise intr-un container din portul Harwich, sud-estul Angliei, transmite AFP. Sapte persoane au fost transportate la.

Fost viceprimar din Drobeta Turnu Severin si fost director Hidroelectrica, condamnati la inchisoare

Opt persoane, intre care fostul sef din Hidroelectrica Teodor Pavelescu si fostul viceprimar din Drobeta Turnu Severin Mircea Grosu au fost condamnati la inchisoare de Curtea de Apel Craiova pentru trecerea ilegala a unui teren din proprietatea.

Un cartier general al Statului Islamic a fost distrus din cauza unui selfie realizat de un jihadist si postat pe retelele de socializare

Un selfie facut de un jihadist si postat pe retelele de socializare a permis avioanelor de vanatoare americane sa distruga un cartier general al Statului Islamic amplasat intr-un loc care nu a fost dezvaluit.

Scandal la procesul Tender-CAROM: Marian Iancu a fost scos din sala de judecata

Momente tensionate la procesul Tender-CAROM. Sedinta de judecata a fost intrerupta pentru ca Marian iancu sa fie scos din sala, informeaza B1 TV. Iancu a luat cuvantul pentru a sustine doua cereri de recuzare,.

Arges: Un barbat a fost lovit din senin de 11 ori cu o halba in cap

Un barbat se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost lovit de 11 ori cu o halba in cap intr-un bar din Arges. Omul statea linistit la masa, moment in care un alt client a venit in spatele sau si l-a.

Arges: Un barbat a fost lovit din senin de 11 ori cu o halba in cap (VIDEO)

Un barbat se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost lovit de 11 ori cu o halba in cap intr-un bar din Arges. Omul statea linistit la masa, moment in care un alt client a venit in spatele sau si l-a.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )