Libnet.ro
UNICEF

16:30

5.000 de clujeni sunt asteptati la cel mai mare targ de joburi din domeniul IT

Adevărul Adevărul,
5.000 de clujeni sunt asteptati la cel mai mare targ de joburi din domeniul IT

Targul de Cariere in IT, cel mai mare eveniment dedicat acestui domeniu din Cluj-Napoca,a inceput la Iulius Mall. Organizatorii asteapta, astazi si maine, peste 5. 000 de vizitatori, pentru care au pregatit oferte din partea a 30 de companii IT. continuă pe Adevărul

A inceput cel mai mare protest din Sanatate.

Sistemul sanitar se confrunta cu cel mai mare protest de dupa caderea lui Nicolae Ceausescu. La greva japoneza participa atat angajatii de la stat, cat si cei din sistemul privat. Organizatorii au calculat ca la aceasta actiune participa aproximativ un sfert de milion de oameni. Totodata, liderul Federatiei Sanitas Cluj, Stefan Roman, a declarat ca la protest iau parte atat reprezentantii sindicatelor, cat si cei ai organizatiilor profesionale, inclusiv Colegiul Medicilor, Colegiul Medicilor .

S-a spart gheata la Sky Tower: Cel mai mare furnizor privat de electricitate a inchiriat 1.200 mp

Compania Tinmar Ind, cel mai mare comerciat privat de electricitate din Romania isi muta sediul in Sky Tower. De asemenea in cladire va fi deschis si un restaurant din 21 octombrie.

[P] 90 de companii vin saptamana viitoare la Angajatori de TOP - cel mai mare eveniment de recrutare din aceasta toamna!

In perioada 25-26 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti are loc evenimentul de recrutare Angajatori de TOP. Editia cu numarul 15 reuneste 90 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 15. 000 de profesionisti si studenti care au ocazia sa aplice pentru 3300 de pozitii, joburi deschise de companiile participante pentru urmatoarele 6 luni.

Cel mai mare actionar al FP cere prelungirea mandatului administratorului

Firma Manchester Securities, care detine 15,87% din capitalul social al Fondului Proprietatea simbol FP), propune prelungirea cu doi ani a mandatului de administrator al Franklin Templeton, incepand din 2014, conform unei completari a ordinii de zi a Adunarii Generale a Actionarilor din data de 22 noiembrie remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Peste 250.000 de credinciosi sunt asteptati azi la Iasi. E hramul sfintei Parascheva. Nici politicienii nu rateaza evenimentul

Astazi este ziua cea mai importanta pentru crestinii ortodocsi din Romania: este hramul sfintei Parascheva. La Iasi sunt asteptati sa vina 250. 000 de credinciosi, pentru a participa la slujba oficiata de.

Un Porsche 911 vechi de 40 de ani este expus in cel mai nou showroom din Romania al marcii germane

Un Porsche 911 vechi de 40 de ani a ajuns in Centrul Porsche Bucuresti, cel mai nou si mai mare complex auto din Romania in care este reprezentata marca sport germana Porsche. Proprietarul ei, un roman, povesteste ca s-a indragostit de Porsche uitandu-se la serialul Dallas.

Iata care sunt cel mai bine platiti actori din 2013!

Revista Forbes a stabilit ca Ashton Kutcher, Jon Cryer si Ray Romano sunt cel mai bine platiti actori din 2013, avand in ultimul an incasari ce depasesc bine suma de 15 milioane de dolari.

STUDIU. Bulgaria are cel mai murdar aer din Europa.

Aerul din Bulgaria contine mai multi poluanti atmosferici decat orice alta tara din Europa, potrivit celui mai recent studiu al Agentiei Europene de Mediu, realizat in 386 de orase din Europa. Bulgaria are cele mai mari concentratii de particule de aer si gaz provenite din arderea carburantilor, concentratii care pot cauza grave probleme de sanatate, precum astm sau cancer. De asemenea, Bulgaria are si cea mai mare concentratie de monoxid de carbon si dioxid de sulf, potrivit raportului .

Cetatea Enisala, cel mai vizitat obiectiv turistic din judetul Tulcea.

Cetatea Enisala este cel mai vizitat obiectiv turistic aflat in administrarea Institutului de Cercetari Eco-Muzeale ICEM) Tulcea, numarul vizitatorilor ramanand constant in ultimii ani. In aceasta zona a Romaniei nu sunt foarte multe cetati in picioare. In plus, infrastructura rutiera este bine pusa la punct, zona in care se afla, intre litoral si Delta Dunarii, este un avantaj pentru cetate, iar peisajul, lacurile Babadag si Razim, constituie de asemenea un atu pentru Enisala, a declarat .

Directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului: Probabilitatea producerii unui cutremur mai mare de 5,5 magnitudine in Vrancea, destul de mica

Mircea Radulian, directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP), a declarat miercuri la B1 TV ca, din punct de vedere stiintific, este imposibila producerea unui cutremur mai mare de 5,5 magnitudine in Vrancea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )