Libnet.ro
UNICEF

21:30

56% dintre romani nu vor ca tara noastra sa primeasca refugiati

Antena3 Antena3,
56% dintre romani nu vor ca tara noastra sa primeasca refugiati

56% dintre romani nu vor ca tara noastra sa primeasca refugiati. continuă pe Antena3

INSCOP: 56,2% dintre romani cred ca tara noastra ar trebui sa primeasca refugiati

Peste jumatate dintre romani sunt de parere ca tara noastra nu ar trebui sa primeasca refugiati si ca acestia nu ar trebui sa se stabileasca in Romania, conform datelor unui sondaj INSCOP. 56,2% dintre.

Peste 56% dintre romani cred ca tara noastra nu ar trebui sa primeasca refugiati. Aproape un sfert cred ca acestia vin sa destabilizeze Europa - sondaj INSCOP

Mai mult de jumatate dintre romani cred ca tara noastra nu ar trebui sa primeasca refugiati si ca acestia nu ar trebui sa se stabileasca in Romania, conform unui sondaj INSCOP, citat de Agerpres.

SES Astra: Peste 80% dintre romani se uita zilnic la TV, prefara stirile si productiile HD

Televizorul este un mod important de petrecere a timpului liber pentru romani, 84% dintre acestia se uita zilnic la TV, cei mai multi preferand canalele de stiri si de filme si productiile High Definition HD), potrivit unui studiu al companiei de.

Zeci de artisti romani vor canta pentru Gabriel Cotabita. Cat costa un bilet

Artistul Gabriel Cotabita va fi spectator de onoare la o gala dedicata lui, in cadrul careia artisti precum Aurelian Temisan, Luminita Anghel, Loredana si Smiley vor interpreta cele mai indragite melodii ale solistului. Gala Chapeau! va avea loc in 29 octombrie, la Sala Palatului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )