Libnet.ro
UNICEF

06:45

6 candidaturi pentru pozitiile vacante din Consiliul de Supraveghere SIF Transilvania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
6 candidaturi pentru pozitiile vacante din Consiliul de Supraveghere SIF Transilvania

SIF Transilvania SIF5) a primit sase candidaturi pentru cele doua pozitii vacante din Consiliul de Supraveghere, printre care si pe cele ale membrilor provizorii cooptati in mai, anul trecut. continuă pe Ziarul Bursa

Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala: Am propus o alocare minima de 850 milioane de euro pentru sectorul ITC din Romania din fondurile UE 2014-2020

Sustinem o alocare importanta financiara pentru Romania pentru sectorul ITC din fondurile UE aferente exercitiului financiar 2014-2020 si am propus Ministrului Fondulurilor Europene si voi propune Primului Ministru ca limita minima sa fie de 850 milioane de euro interventie pentru sectorul ITC, fonduri comunitare, fara cofinantare nationala si fara TVA, a declarat marti Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala. Miercuri in sedinta de Guvern va avea loc o dezbatere pe marginea urmatorului draft de acord de parteneriat pentru absorbtia fondurilor UE din exercitiul financiar 2014-2020, a mai spus Cotovelea.

NEPI a luat 20 mil. euro de la Garanti pentru refinantarea mallului din Galati

Garanti Bank a acordat un credit de 20 mil. euro fondul de investitii imobiliare NEPI pentru refinantarea partiala a investitiei in mallul Shopping City Galati, deschis anul trecut.

inchisoare pe viata pentru trei tineri din Motru acuzati ca au ucis doua persoane si apoi le-au dat foc

Trei dintre cei patru tineri din Motru, acuzati ca in luna mai a anului trecut, au ucis doua persoane si apoi le-au dat foc au fost condamnati la inchisoare pe viata. Initial, ei fusesera condamnati la 28 de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )