Libnet.ro
UNICEF

10:00

6 lucruri mai putin cunoscute despre insomnie

Adevărul Adevărul,
6 lucruri mai putin cunoscute despre insomnie

Statisticile medicale arata ca 30%-50% din populatia lumii sufera de insomnie, iar 10% de insomnie cronica. Desi e larg raspandita, problema e inca putin inteleasa, deoarece multe persoane evita sa apeleze la specialist. continuă pe Adevărul

Beneficii mai putin cunoscute ale piperului

Piperul este mai mult decat un condiment care ofera un plus de gust mancarurilor si salatelor. El a fost folosit inca din cele mai vechi timpuri pentru a trata diferite afectiuni, asadar uite ce boli tine la distanta!.

Managerii se bazeaza pe experienta si sfaturi cand iau decizii, mai putin pe analize

Managerii se bazeaza pe experienta si sfaturi cand iau decizii, mai putin pe analize atunci cand iau decizii esentiale pentru afacere, chiar daca analizele financiare utilizate de marile companii dau rezultate mai bune, arata un studiu realizat de PwC si EIU.

Calaraseanul care a realizat cel mai bun film despre orasul de pe malul Borcei, premiat cu 1.000 de lei

Calaraseanul care a realizat cel mai bun film despre orasul de pe malul Borcei va fi aplaudat la scena deschisa de catre toti concetatenii sai, in cadrul Zilelor Municipiului, si va fi premiat de autoritati cu 1. 000 de lei. El se numeste Cosmin Mitus Sutu si a realizat fimul Pentru tine, Calarasi, pentru mine, acasa,.

Condimentul care te face sa mananci mai putin si da savoare preparatelor culinare

Te-ai plictisit sa gatesti cu aceleasi condimente si ai vrea sa incerci ceva nou, care sa adauge un plus de savoare preparatelor? Ei bine, un anumit tip de ardei iute foarte popular in bucataria specifica Orientului Mijlociu a devenit in ultimii ani tot mai popular in bucatariile europene.

MFP a imprumutat 244 milioane lei, mai putin decat intentiona

Actualizare 15:47 Ministerul Finantelor Publice a vandut astazi obligatiuni de 244 milioane lei 60% din suma vizata), dupa ce investitorii au suprasubscris oferta, dar au cerut un randament mai mare decat in august, cand MFP a deschis ultima oara emisiunea cu scadenta in iunie 2021.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )