Libnet.ro
UNICEF

10:00

7 alimente care nu sunt atat de sanatoase pe cat crezi

Antena3 Antena3,
7 alimente care nu sunt atat de sanatoase pe cat crezi

Foarte multi ani s-a crezut ca grasimile sunt responsabile pentru obezitate, boli de inima si multe alte afectiuni. Insa exista si alte alimente care nu sunt chiar atat de sanatoase pe cat crezi. Mai ales daca sunt. continuă pe Antena3

Care sunt cauzele, semnele si simptomele depresiei la barbati?

Orice persoana este uneori trista, iritata si are probleme cu somnul. Dar, de obicei, aceste probleme trec in cateva zile. Atunci cand un barbat are depresie, afectiunea interfereaza cu rutina sa zilnica timp de cateva saptamani. Depresia afecteaza atat femeile, cat si barbatii. Cu toate acestea, barbatii simt depresia diferit, isi pierd interesul fata de locul de munca, familie sau hobby-uri. Multi barbati nu recunosc si nu cer ajutorul atunci cand constientizeaza ca sunt depresivi, ei fiind reticenti atunci cand trebuie sa vorbeasca despre sentimentele lor. Care sunt cauzele, semnele si simptomele depresiei la barbati?.

Ajutorul de stat in domeniul audiovizualului, benefic atat timp cat este aplicat in mod egal

IAA Romania sustine punctul de vedere al BRAT cu privire la acordarea de ajutor de stat operatorilor economici din domeniul audiovizual care produc si difuzeaza emisiuni informative, culturale si educative, de interes public in mod egal, indiferent de modul in care publicul se informeaza.

Utile: Sapte alimente care te imbolnavesc de cancer; Chinezaria asta este cel mai asteptat telefon! Uite cum va arata; 13 motive pentru care ar trebui sa faci mai mult sex

6 greseli de make-up care te imbatranesc. Machiajul este folosit pentru a ascunde liniile fine, ridurile sau pentru a complementa o fata mult prea tanara si a-i da un aer mult mai matur. Cu toate acestea, sunt cateva trucuri la care apelam, dar care ne imbatranesc si mai mult. Gesturile partenerului: 7 ponturi pentru a le descifra mai usor. Se stie ca femeile si barbatii nu isi inteleg intotdeauna gandurile si modul de a actiona. Desi nu iti dai seama, el ofera mici indicii prin gesturile si faptele sale si, odata ce constientizezi asta, pornesti cu un avantaj.

Radu Banciu: Motiune insasi era un exercitiu de o stupizenie colosala, atat timp cat stiai ca nu ai nici cea mai mica sansa

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre motiunea de cenzura a PNL, care a picat in urma votului dat vineri in Parlament. Acesta motiune de cenzura nu a fost un.

Radu Banciu: Motiune insasi era un exercitiu de o stupizenie colosala, atat timp cat stiai ca nu ai nici cea mai mica sansa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre motiunea de cenzura a PNL, care a picat in urma votului dat vineri in Parlament. Acesta motiune de cenzura nu a fost un.

Vrei un abdomen plat? Ocoleste aceste 5 alimente care te baloneaza

Un abdomen plat, ca in filme, este visul oricui, indiferent ca este barbat sau femeie. Iar pentru a avea abomenul plat pe care l-ai visat este nevoie si de o alimentatie corespunzatoare, nu numai de exercitii fizice.

Care sunt nemultumirile clientilor BCR: transparenta si limbajul prea complicat

Circa 35. 000 de clienti persoane fizice ai BCR, reprezentand 1,2% din portofoliul pe acest segment, au formulat anul trecut o sesizare catre banca, dintre care cele mai multe reclama transparenta si limbajul utilizat in documente, a declarat Dan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )