Libnet.ro
UNICEF

23:00

7 observatii despre salariile din Romania. Postasii, singura categorie de salariati care au luat mai putini bani in mana in iulie, fata de inceputul anului. Vezi si topul salariilor medii nete, pe judete

Hotnews Hotnews,
 7 observatii despre salariile din Romania. Postasii, singura categorie de salariati care au luat mai putini bani in mana in iulie, fata de inceputul anului. Vezi si topul salariilor medii nete, pe judete

Salariul mediu net a fost in luna iulie de 1849 lei, mai mare cu 31 lei decat cel din iunie, potrivit datelor transmise luni de Institutul National de Statistica. Postasii sunt singura categorie de salariati care au luat mai putini bani in iulie cu 18 lei) fata de salariul din ianuarie. Cele mai mari salarii s-au inregistrat in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 4907 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1088 lei). In sectorul bugetar s-au inregistrat cresteri ale castigului salarial mediu net fata de luna precedenta astfel: administratie publica 2,2%), sanatate si asistenta sociala 1,3%), ca urmare a aplicarii prevederilor legale de la 1 iulie 2015 . In invatamant s-a inregistrat o scadere a castigului salarial mediu net -3,4%) ca urmare a reducerii sumelor reprezentand plata cu ora a cadrelor didactice pe perioada vacantei scolare. continuă pe Hotnews

Stefan Hell, laureat al premiului Nobel: Am plecat din comunism intrucat nu aveam viitor. Ce spune despre stiinta din Romania

Stefan Hell, laureat al premiului Nobel pentru chimie pe anul 2014, este membru de onoare al Academiei Romane si a participat, vineri, la Bucuresti, la cea de-a 11-a editie a Conferintei Internationale de Micro-Nano-Fotonica ROMOPTO, un eveniment stiintific care se desfasoara la sediul Academiei.

Premiera! Orasul din Romania in care au fost interzise manelele

Pentru prima data de la aparitia manelelor, edilii unui oras din Romania au luat o decizie salutata de multi romani satui de zgomotele cu pretentii de muzica, scrie Buna Ziua Iasi. Mai precis, Primaria din.

Trei echipe de CANOTAJ din Romania s-au calificat pentru OLIMPIADA

Trei echipaje din Romania au obtinut calificarea la Jocurile Olimpice din 2016, a anuntat Federatia Romana de Canotaj.

FOTO. 50 de tari, reprezentate la Festivalul Ambasadelor din Romania, in Capitala

Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone a inaugurat, vineri, Festivalul Ambasadelor din Romania, care se desfasoara, pana sambata, in Parcul Lumea Copiilor.

Nissan recheama in service Juke, Micra si Note din Romania din cauza butonul de pornire a motorului

Nissan a identificat o posibila problema la unele modele care au cheie inteligenta si buton de pornire pentru motor in loc de cheie clasica), in sensul ca acesta poate ramane blocat in pozitia apasat. Din acest motiv 58 de automobile Juke, Micra si Note din Romania sunt rechemate in service.

Ponta anunta PRIORITATILE Guvernului. Ce spune despre salariile bugetarilor

Victor Ponta, a cerut, luni, sprijin parlamentarilor partidelor din coalitie, reuniti in sedinta comuna, la Parlament pentru pachetul de legi privind achizitiile publice, Legea salarizarii bugetare si Legea bugetului pentru 2016 care sunt prioritatile Guvernului, .

Traian Basescu, despre criza imigrantilor: Romania poate sa spuna NU

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, joi seara ca Romania poate sa spuna nu in ceea ce priveste criza imigrantilor cu care se confrunta Uniunea Europeana in prezent.

FOTOGALERIE Cele mai frumoase locuri din Romania

In aceasta saptamana asteptam imagini despre prima zi de scoala. Pentru provocarea Prima zi de scoala va asteptam fotografiile pana miercuri, 9 septembrie 2015, inclusiv.

Ce spune DNA despre gruparea din Primaria Capitalei: Executantul isi pastra doar o treime din profit. Oprescu si o persoana de incredere cerusera 60.000 de euro de la cei patru denuntatori

Grupul bine organizat din primarie primea doua treimi din profitul brut obtinut de diferiti executanti din contractele cu PMB, arata DNA intr-un comunicat de presa. Cei 25. 000 de euro cu care a fost prins Sorin Oprescu erau parte a unei mite de 60. 000 de euro pretinsi de edil si de un apropiat al acestuia din primarie de la cei patru denuntatori din dosar.

Petro Porosenko, despre conflictul din estul Ucrainei: Nu se mai trage pe front. Este prima saptamana in care acordurile de la Minsk sunt respectate

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat sambata ca acordurile de pace, referitoare la conflictul din estul tarii, semnate in februarie la Minsk, au fost pentru prima data respectate in aceasta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )