Libnet.ro
UNICEF

22:30

Premiera! Orasul din Romania in care au fost interzise manelele

Antena3 Antena3,
Premiera! Orasul din Romania in care au fost interzise manelele

Pentru prima data de la aparitia manelelor, edilii unui oras din Romania au luat o decizie salutata de multi romani satui de zgomotele cu pretentii de muzica, scrie Buna Ziua Iasi. Mai precis, Primaria din. continuă pe Antena3

FOTO. 50 de tari, reprezentate la Festivalul Ambasadelor din Romania, in Capitala

Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone a inaugurat, vineri, Festivalul Ambasadelor din Romania, care se desfasoara, pana sambata, in Parcul Lumea Copiilor.

Descoperire socanta pe o plaja din Romania

Un barbat a fost gasit inecat pe o plaja din localitatea Corbu, iar politistii constanteni au deschis un dosar de cercetare penala in acest caz, informeaza Mediafax. Trupul barbatului a fost gasit pe plaja,.

Nissan recheama in service Juke, Micra si Note din Romania din cauza butonul de pornire a motorului

Nissan a identificat o posibila problema la unele modele care au cheie inteligenta si buton de pornire pentru motor in loc de cheie clasica), in sensul ca acesta poate ramane blocat in pozitia apasat. Din acest motiv 58 de automobile Juke, Micra si Note din Romania sunt rechemate in service.

Trei echipe de CANOTAJ din Romania s-au calificat pentru OLIMPIADA

Trei echipaje din Romania au obtinut calificarea la Jocurile Olimpice din 2016, a anuntat Federatia Romana de Canotaj.

Institutiile MILITARE din Romania participa la un exercitiu STRATEGIC, cu 7000 de oameni. O PREMIERA va fi implicarea SIE

000 de angajati ai institutiilor din sistemul national de aparare, ordine publica si securitate nationala, cu 800 de mijloace tehnice, vor participa la exercitiul de nivel strategic HISTRIA 15.

7 observatii despre salariile din Romania. Postasii, singura categorie de salariati care au luat mai putini bani in mana in iulie, fata de inceputul anului. Vezi si topul salariilor medii nete, pe judete

Salariul mediu net a fost in luna iulie de 1849 lei, mai mare cu 31 lei decat cel din iunie, potrivit datelor transmise luni de Institutul National de Statistica. Postasii sunt singura categorie de salariati care au luat mai putini bani in iulie cu 18 lei) fata de salariul din ianuarie. Cele mai mari salarii s-au inregistrat in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 4907 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1088 lei). In sectorul bugetar s-au inregistrat cresteri ale castigului salarial mediu net fata de luna precedenta astfel: administratie publica 2,2%), sanatate si asistenta sociala 1,3%), ca urmare a aplicarii prevederilor legale de la 1 iulie 2015 . In invatamant s-a inregistrat o scadere a castigului salarial mediu net -3,4%) ca urmare a reducerii sumelor reprezentand plata cu ora a cadrelor didactice pe perioada vacantei scolare.

Statueta veche de peste 23.000, gasita langa Piatra Neamt. Cercetatori: Istoria sculpturii din Romania va incepe cu acest obiect

O statueta veche de peste 23. 000 de ani a fost gasita de studentii si doctoranzii care au participat la sapaturile arheologice de la Poiana Ciresului, langa Piatra Neamt. Statuia este prima de acest fel.

Momente dificile pentru cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu, femeia in varsta de 77 de ani care are o fetita de 10 ani nascuta pe cale artificiala, trece prin momente dificile, scriu cei de la Cancan. ro. Femeia, fost profesor universitar, se simte tot mai.

Scene socante in trafic, intr-un oras din Romania. Ce i-a facut un bataus unei femei

O femeie a ajuns joi seara la spitalul din Dej dupa ce a fost agresata de un barbat, in timp ce se afla in trafic, in apropierea Politiei Municipiului Dej, scrie dejeanul. ro. Femeia povesteste ca circula cu masina.

Din Romania se iese mai mult decat se intra. Femeile si tinerii ingroasa randurile emigrantilor

Peste 184. 000 de cetateni au plecat din tara, in 2014, majoritatea fiind femei, iar numarul celor care au parasit tara l-a depasit pe cel al persoanelor care au venit in Romania, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, presedintele Institutului National de Statistica INS), Tudorel Andrei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )