Libnet.ro
UNICEF

09:00

70.000 de spectatori la Liberty Parade

România Liberă România Liberă,
70.000 de spectatori la Liberty Parade

Unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale verii, Liberty Parade, a inceput azi pe plaja dintre Venus si Saturn. continuă pe România Liberă

Liberty Parade, festivalul muzicii electronice, va avea loc in acest weekend. Peste 70.000 de tineri sunt asteptati la arena dintre Venus si Saturn

Caravana Liberty Parade va incinge atmosfera in acest weekend in sudul litoralului. Peste 70. 000 de tineri sunt asteptati sa participe la cea mai mare manifestare a spiritului liber si a muzicii electronice din Romania, pe plaja dintre Venus si Saturn.

Unul dintre cele mai populare jocuri ruleaza si pe smartwatch [VIDEO]

Dupa ce am vazut Doom portat pe un amalgam de gadgeturi, se pare ca si batranul Half Life este la fel de versatil cu un pic de efort. Desi este greu de inteles de ce ai vrea sa te joci un shooter pe smartwatch, un internaut pasionat de programare a reusit zilele trecute imposibilul. A [] Unul dintre cele mai populare jocuri ruleaza si pe smartwatch [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tupeu maxim: unul dintre violatori e suparat pentru ca nu merge la nunta

Silviu Burada, unul dintre violatorii din Valeni, nu isi va vedea sora mireasa si nici nu va putea juca la nunta. Magistratii Tribunalului Vaslui i-au respins, solicitarea de a parasi localitatea si de a merge la.

Lionel Messi, in centrul unui scandal, dupa ce l-a vizitat pe presedintelui Gabonului, unul dintre cei mai corupti dictatori din Africa: Fotbalistul ar fi primit 3,5 milioane de euro pentru deplasare

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a provocat un imens scandal dupa ce i-a facut o vizita presedintelui Gabonului, Ali Bongo, unul dintre cei mai corupti dictatori din Africa. Vizita este cu atat mai.

Unul dintre cele mai apreciate jocuri Star Wars primeste update dupa 10 ani

Star Wars: Knights of the Old Republic 2 a primit recent un update masiv pe Steam, la peste 10 ani de la lansarea sa oficiala. Star Wars KOTOR 2 a fost lansat in decembrie 2004. Succesor al unuia dintre cele mai populare RPG-uri din toate timpurile, KOTOR 2 a reusit sa traga numeroase review-uri pozitive, [] Unul dintre cele mai apreciate jocuri Star Wars primeste update dupa 10 ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Unul dintre cele mai apreciate jocuri Star Wars primeste un update dupa zece ani

Star Wars: Knights of the Old Republic 2 a primit recent un update masiv pe Steam, la peste 10 ani de la lansarea sa oficiala. Star Wars KOTOR 2 a fost lansat in decembrie 2004. Succesor al unuia dintre cele mai populare RPG-uri din toate timpurile, KOTOR 2 a reusit sa traga numeroase review-uri pozitive, [] Unul dintre cele mai apreciate jocuri Star Wars primeste un update dupa zece ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )