Libnet.ro
UNICEF

19:16

8 lucruri pe care trebuie sa le stii despre pastila de a doua zi

Hotnews Hotnews,
 8 lucruri pe care trebuie sa le stii despre pastila de a doua zi

Trebuie sa incep cu o marturisire: cu pastila de a doua zi nu am o istorie personala. N-am apelat niciodata la ea, dar ma bucur ca exista. E un fel de SMURD pentru altfel de accidente. Speri sa nu ai nevoie, dar totusi te simti confortabil sa stii ca in caz de incendiu are cine sa sparga geamul. Haideti sa vedem cum actioneaza pastila de a doua zi, ce riscuri impune si ce spun specialistii despre aceasta metoda de contraceptie de urgenta. continuă pe Hotnews

Tot ce trebuie sa stii despre polipii colonici

Polipii de pe colon reprezinta mici formatiuni care apar pe mucoasa colonului. Acestia sunt de mai multe tipuri, adeomatosi, hiperplastici si sesili. Afla care forma este frecventa si cum se trateaza!.

Ce trebuie sa stii despre Black Friday: de la preturi pana la inselaciunile hackerilor

Black Friday aduna la un loc magazinele pentru o campanie imensa de reduceri. Evenimentul nu este insa pur si lipsit de probleme, iar cateva pot fi prevazute.

Tabelul periodic interactiv te invata tot ce trebuie sa stii despre elementele chimice

Daca nu va place sa lucrati cu tabelul periodic de pe spatele cartii de chimie, cu siguranta veti dori sa aveti la indemana acest nou tabel interactiv. inca imi amintesc de cartea de chimie si de tabelul periodic pe care il aveam pe ultima coperta, un tabel cu vreo trei sau patru culori si cu [].

Kelemen Hunor il ameninta pe Dragnea: Poate vor mai aparea niste lucruri care-l vor dezechilibra putin... O sa incercam sa refacem echilibrul oamenilor care cred ca maghiarimea trebuie sa stea in pozitia ghiocelului

Kelemen Hunor a declarat ca, daca Liviu Dragnea si-a pierdut feng shui-ul dupa declaratia sa despre Unirea din 1918, poate vor mai aparea niste lucruri care il vor dezechilibra.

Kelemen Hunor: Dragnea si-a pierdut feng-shui-ul, poate vor mai aparea niste lucruri care-l vor dezechilibra

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni seara, la Targu Mures, in timpul manifestarii de lansare a candidatilor formatiunii la alegerile parlamentare, ca, daca liderul PSD, Liviu Dragnea, si-a pierdut feng shui-ul dupa declaratia sa referitoare la Unirea din 1918, poate vor mai aparea niste lucruri care il vor dezechilibra putin, relateaza Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )