Libnet.ro
UNICEF

23:30

8 secrete pentru slabit din toate colturile lumii

Antena3 Antena3,
8 secrete pentru slabit din toate colturile lumii

Cum sa slabesti sanatos? Daca intrebarea asta te macina in ultima vreme afla ca nu esti singurul/a. Multi dintre cei care au acumulat kilograme in plus pentru ca nu s-au abtinut de la mancare, ajung la un moment. continuă pe Antena3

REVISTA PRESEI: Guvernul nu a anulat cadourile pentru infractori din Codurile penale.

Evenimentul zilei relateaza ca Guvernul nu a anulat cadourile pentru infractori din Codurile penale. Executivul a ramas surd si orb la cererile procurorilor DNA si DIICOT, dar si la ale judecatorilor Instantei Supreme de a modifica prevederile care pot arunca in aer Justitia romaneasca. Daca textele intra in vigoare chiar si o singura zi, dezastrele produse in sistemul de justitie penala vor fi ireparabile, anulanduse practic munca unui intreg sistem judiciar, a avertizat expertul .

Cele mai mari 4 mituri despre casnicie din toate timpurile

Pentru cei mai multi dintre oameni cea mai usoara modalitate de a se retrage din fata unui divort este cinismul. In general, inainte de o casnicie si un divort, oamenii cred in si au trait fericiti pana la.

UPDATE. Alimente pentru oamenii din Braila, Buzau, Galati, Vaslui si Vrancea. ...

UPDATE: Peste 240 de militari participa la actiunile de deszapezire in judetele Vrancea, Braila, Valcea, Buzau si Galati, conform Mediafax. Astfel, la Maicanesti si Ciorasti, in judetul Vrancea, 100 de militari cu patru autocamioane deszapezesc caile de acces, iar in localitatea Gemenele, din judetul Braila, militarii insotesc o echipa ENEL care actioneaza pentru remedierea defectiunilor la reteaua de distributie a curentului electric. In judetul Braila, la Scortaru Nou, si in judetul .

Ajutoare pentru oamenii din Braila, Buzau, Galati, Vaslui si Vrancea.

Guvernul va aproba, miercuri, acordarea de ajutoare umanitare de urgenta pentru persoanele afectate de zapada din judetele Braila, Buzau, Galati, Vaslui si Vrancea. Ajutoarele vor fi acordate sub forma unor produse, scoase din rezervele de stat, iar furnizarea ajutoarelor, cu titlu gratuit, va fi aprobata prin hotarare de guvern. Peste 200 de locuinte din Buzau, Vrancea si Braila au fost deszapezite de jandarmi, pompieri, militari si politisti, in unele localitati din judetul Buzau fiind .

Subiectele Zilei: Cum se pregatesc de viscol zonele care n-au iesit de sub nameti de la precedenta urgie; Guvernul nu a anulat cadourile pentru infractori din Codurile penale; Cum a ajuns Armata sa tina loc de Companie de Drumuri

Ziua in care politicienii nu vor mai pica pe interceptari. Ministerul Justitiei are astazi termen-limita pentru dezamorsarea bombelor. Generozitatea dubioasa a lui Robert Negoita. Studiul anveloparii blocurilor costa aproape dublu in sectorul 3: 10 milioane.

Business Report: Unul dintre cei mai activi constructori straini cauta cumparator pentru afacerile din Romania; Bucurestiul se vrea Capitala pietonilor si a biciclistilor, pana in 2020; Guvernul vrea sa interzica tranzactiile imobiliare cu numerar

Reducerea pentru impozitele platite in avans, respinsa de FMI. Guvernul vrea sa extinda sistemul practicat la plata taxelor locale, unde. Capcana creditului in lei: scapi de riscul valutar, dar dai de altul la fel de mare. Mult-asteptata scadere a dobanzilor la creditele in lei s-a aratat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )