Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mari 4 mituri despre casnicie din toate timpurile

Antena3 Antena3,
Cele mai mari 4 mituri despre casnicie din toate timpurile

Pentru cei mai multi dintre oameni cea mai usoara modalitate de a se retrage din fata unui divort este cinismul. In general, inainte de o casnicie si un divort, oamenii cred in si au trait fericiti pana la. continuă pe Antena3

Enterprise Investors inchide 2013 cu venituri de 332 mil. euro, cele mai mari de la infiintare

Fondul de investitii polonez Enterprise Investors EI), prezent si in Romania, a inregistrat in 2013 venituri brute de 332 mil. euro, cele mai mari de la infiintarea companiei.

Cele mai mari 6 greseli pe care le poate face un parinte

Sunt momente cand ne facem reprosuri ca nu suntem niste parinti perfecti. E foarte usor sa ne punem etichete de parinti buni sau parinti rai, in functie de modalitatea in care alegem sa gestionam.

Cei mai mari actionari ai Cemacon au cumparat 11% din actiunile companiei in oferta de preluare

Cei mai mari actionari ai Cemacon - fondul de investitii KJK Fund SICAV-SIF, SSIF Broker si firma AndreiAndrei Consultanta, detinuta de Andrei Cionca, fondatorul Casei de Insolventa Transilvania - au preluat 11,1% din actiunile companiei in oferta.

Cei mai mari actionari ai Cemacon au preluat 11% din actiunile companiei

Fondul de investitii KJK Fund SICAV-SIF, SSIF Broker si firma Andrei and Andrei Consultanta, detinuta de Andrei Cionca, fondatorul Casei de Insolventa Transilvania, au preluat 11,1% din actiunile companiei Cemacon in oferta de preluare, cu 1,5 milioane lei.

FOTO: TOP 10 cele mai frumoase interioare (retrospectiva 2013).

Din numeroasele exemplificari din revistele de specialitate, am ales cele mai frumoase 10 interioare prezentate pe parcursul anului 2013 pana la momentul actual. Case sau apartamente, vechi si renovate sau nou construite, in stil clasic sau avangardist, criteriul principal de alegere a fost cel estetic precum si calitatea finisajelor. Dupa cum se poate observa, majoritatea interioarelor propuse pentru Top 10 au fost prezentate in diferitele editii ale revistei Caminul, specializata pe .

Honduras, tara unde se petrec cele mai multe crime

In ciuda celor mai vechiculate opinii, tari precum SUA, Rusia sau chiar Mexic sunt departe de primele locuri intr-un clasament al statelor unde se petrec cele mai multe crime.

Microsoft si-a schimbat unul dintre cele mai populare produse

Unul dintre cele mai importante produse ale Microsoft si-a gasit un nou nume, dupa un proces pierdut in Europa. Inspiratia se poate sa fi venit de la consola video Xbox One. Sau de la HTC One?.

Jaf la Muzeul de Mineralogie Baia Mare: Unul dintre cele mai valoroase exponate a fost furat

Un calcit de Herja, unul dintre cele mai valoroase obiecte din colectia Muzeului de Mineralogie Baia Mare, a fost furat, in noaptea de sambata spre duminica, a declarat directorul institutiei, Ioan Bob. in.

GALERIE FOTO Grammy 2014: cele mai interesante tinute de pe covorul rosu

Cea de-a 56-a editie a premiilor Grammy, care s-a desfasurat noaptea trecuta in Los Angeles, a gazduit cele mai importante nume din industria muzicala si a fost un bun prilej pentru ca vedetele sa-si etaleze tinutele sofisticate.

Romania, in topul tarilor cu cele mai multe mesaje spam trimise in 2013

Romania ocupa locul al 13-lea in topul tarilor cu cele mai multe mesaje spam trimise in 2013, arata un studiu al Kaspersky Lab, unul dintre cei mai importanti producatori de software antivirus din lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )