Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai mari actionari ai Cemacon au preluat 11% din actiunile companiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cei mai mari actionari ai Cemacon au preluat 11% din actiunile companiei

Fondul de investitii KJK Fund SICAV-SIF, SSIF Broker si firma Andrei and Andrei Consultanta, detinuta de Andrei Cionca, fondatorul Casei de Insolventa Transilvania, au preluat 11,1% din actiunile companiei Cemacon in oferta de preluare, cu 1,5 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

Cei mai mari actionari ai Cemacon au cumparat 11% din actiunile companiei in oferta de preluare

Cei mai mari actionari ai Cemacon - fondul de investitii KJK Fund SICAV-SIF, SSIF Broker si firma AndreiAndrei Consultanta, detinuta de Andrei Cionca, fondatorul Casei de Insolventa Transilvania - au preluat 11,1% din actiunile companiei in oferta.

Contribuabilii cei mai mai importanti din Oradea au fost premiati

Primaria Oradea a organizat si in acest an Gala Antreprenori pentru Oradea, manifestare in cadrul careia administratia locala a premiat cei mai mari contribuabili la bugetul local. Avand in vedere ca anul acesta firma Plastor sarbatoreste 100 de ani de existenta, editia din 2014 a avut loc la sediul Plastor.

Cele mai mari 4 mituri despre casnicie din toate timpurile

Pentru cei mai multi dintre oameni cea mai usoara modalitate de a se retrage din fata unui divort este cinismul. In general, inainte de o casnicie si un divort, oamenii cred in si au trait fericiti pana la.

RISE Project: Ce se ascunde in spatele celei mai mari afaceri cu paduri din Romania

O suprafata de doua ori mai mare decit suprafata Bucurestiului, 43 de mii de hectare de padure din judetul Bacau, a fost promisa spre instrainare, anul trecut, printr-un precontract secret, unei controversate companii nemtesti care si-a anuntat saptamana aceasta insolventa in Germania.

Enterprise Investors inchide 2013 cu venituri de 332 mil. euro, cele mai mari de la infiintare

Fondul de investitii polonez Enterprise Investors EI), prezent si in Romania, a inregistrat in 2013 venituri brute de 332 mil. euro, cele mai mari de la infiintarea companiei.

FOTO Premii pentru cei mai activi voluntari ai asociatiei Caritas Eparhial din Oradea

Asociatia Caritas Eparhial din Oradea si-a premiat cei mai activi voluntari in anul 2013. Au totalizat peste 4. 000 de ore de voluntariat prestate in serviciul aproapelui. Au fost acordate 9 premii pe activitati si programe, 5 premii speciale si premiul Voluntarul anului 2013.

Business report: Acciza la carburanti, cartoful fierbinte din negocierile cu FMI; Ce averi au cei mai bogati oameni de afaceri romani la Bursa din Bucuresti; Viitorul automobilelor germane se afla in Romania

Colosii energetici se plang ca preturile fixate de stat sunt prea mici. Hidroelectrica si Nuclearelectrica isi cauta dreptatea in instanta deoarece tarifele fixatede ANRE pentru vanzarea energiei le-ar provoca pierderi mari. Au inceput recrutarile pentru joburi in UE! O serie de agentii europene au deschis sesiuni de aplicatii pentru ocuparea prin concurs a posturilor vacante: de la secretari, pana la experti bancari si manageri de proiect.

Cele mai mari 6 greseli pe care le poate face un parinte

Sunt momente cand ne facem reprosuri ca nu suntem niste parinti perfecti. E foarte usor sa ne punem etichete de parinti buni sau parinti rai, in functie de modalitatea in care alegem sa gestionam.

Din februarie, cuplurile longevive vor primi premii mai mari

Autoritatile locale au decis sa mai puna cate 100 de lei la cuantumul premiilor ce de acordacuplurilor care aniverseaza 50, respectiv 60 de ani de casatorie fara intrerupere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )