Libnet.ro
UNICEF

14:30

8288 8288

Libnet Ro
PSD organizeaza consultari cu sindicatele si patronatele pe tema programului de guvernare

PSD organizeaza consultari cu sindicatele si patronatele pe tema programului de guvernare

Partidul Social Democrat va organiza, in cursul saptamanii viitoare, o serie de consultari cu sindicate si cu patronate reprezentative din toate sectoarele economice. Consultarile vor incepe luni, 30 septembrie 2024, de la ora 10. 00, la sediul central al PSD. Discutiile vor fi coordonate de prim-vicepresedintele Sorin Grindeanu si de presedintele Consiliului National, Mihai Tudose. PSD va consulta principalii actori din domeniul social si economic, in vederea elaborarii programului de guvernare, pe care il va prezenta cetatenilor, in contextul alegerilor parlamentare. PSD isi va structura, la fel ca pana in prezent, programele si politicile publice pe care le va propune romanilor pe baza unor principii precum: 8288; 8288;dezvoltarea economiei, bazata pe investitii; 8288; 8288;cresterea veniturilor romanilor cu accent pe salariatii cu venituri mici si medii; 8288; 8288;protejarea puterii de cumparare; 8288; 8288;protejarea pensionarilor; 8288; 8288;protejarea familiilor cu mai multi copii. PSD a dovedit ca are capacitatea si expertiza tehnica necesare pentru a propune romanilor programe bine fundamentate si politici publice. PSD va sustine in continuare politicile sociale care raspund la problemele cele mai presante ale cetatenilor cu venituri medii si familiile cu copii, asa cum a facut-o de fiecare data cand s-a aflat la guvernare. Material sustinut de PSD .

Pentru calatorii mai scurte de 40 de km nu va mai fi nevoie sa rezervi loc in tren

8288;Tariful de rezervare loc nu va mai fi obligatoriu pentru calatoriile mai scurte de 40 de km efectuate cu trenul in Romania. Este una dintre propunerile unui proiect publicat de Ministerul Transporturilor, care ar vrea si ca tariful de rezervare loc sa nu mai aiba valoare fixa, ci sa varieze in functie de distanta parcursa.

Cum poti sa ai o viata sexuala sanatoasa, explica Prof. Dr. Radu Vladareanu, Presedintele Societatii Romane de HPV

La Adevarul Live, Prof. Dr. Radu Vladareanu, Medic primar obstetrica-ginecologie si 8288;Presedintele Societatii Romane de HPV detaliaza beneficiile vaccinarii anti HPV, in preventia in cancerul de col .

Comisar european pentru Agricultura, despre 8288;cum sunt afectati fermierii din cauza climei si nevoia de agricultori tineri: Avem problema reinnoirii generatiilor

Comisarul european pentru Agricultura, Janusz Wojciechowski, a vorbit in cadrul emisiunii Be Eu despre situatia fermierilor si nevoia de agricultori tineri.

Dezvoltatorii Cyberpunk 2077 au anticipat totul: Ce se intampla in Phantom Liberty

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty m-a impresionat serios cu reactivitatea lui RPG8288; fragmentele inscrise care arata ca CD Projekt Red a anticipat si a explicat actiunile jucatorilor. Un.

Magicianul de pe tronul Vaticanului pe care catolicii ar vrea sa-l uiti de ce a fost acuzat de vrajitorie si ca a facut pact cu Diavolul, Papa Silvestru al II-lea

Nu se stie cand s-a nascut Silvestru al II-lea, insa data decesului sau a fost 12 mai 1003, in Santa Croce in Gerusalemme8288;d), Roma, Statele Papale. Pe numele laic Gerbert dAurillac, a fost.

Rechini si sobolani

Ne apropiem de finalul lui iunie, cand oamenii rascolesc bibliotecile. De8288;-8288;a lungul timpului am aranjat in multe feluri cartile, cel mai adesea cronologic si pe specii, acordand prioritate genului epic, desigur, adica familiei:) .

Eva Kaili, fosta vicepresedinta a Parlamentului European, a iesit din inchisoare dupa patru luni

Fosta vicepresedinta a Parlamentului European, Eva Kaili, a iesit din inchisoare dupa mai bine de patru luni de la arestarea sa, pe 9 decembrie 2022, de catre Politia Federala Belgiana8288;, in urma unei investigatii pentru crima organizata, coruptie si spalarea banilor.

IGPF: Peste 69.000 de persoane au intrat ieri in tara noastra

Inspectoratul General al Politiei de Frontiera informeaza ca ieri au intrat in Romania, prin punctele de frontiera din toata tara, 69. 100 de persoane, dintre care 8. 288 de cetateni ucraineni.

Ozana Barabancea, cu ochii in lacrimi. Ce a recunoscut vedeta Antena 1 cu durere in suflet

Ozana Barabancea s-a nascut pe data de 4 octombrie1969, la Bucuresti. Ea este profesoara de cantosi solista romana dejazz, dar si o cunoscuta personalitate TV. Face parte dinjuriului show-urilor de televiziuneSplash! Vedete la Apa8288;siTe cunosc de undeva!, care sunt difuzate pe Antena 1. Ozana Barabancea, cu ochii in lacrimi. Ce a recunoscut vedeta Antena 1 .

PIATA VALUTARA Euro s-a apreciat la 4,8288 lei

Euro a urcat, ieri, cu 0,42 bani fata de leu, Banca Nationala a Romaniei BNR) afisand un curs de referinta de 4,8288 leieuro.

Euro s-a depreciat la 4,8286 lei

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,8286 lei pentru moneda europeana, in depreciere cu 0,02 bani, comparativ cu sedinta anterioara, cand euro a fost cotat la 4,8288 lei.

Euro s-a apreciat la 4,8288 lei

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,8288 lei pentru moneda europeana, in apreciere cu 0,42 bani, comparativ cu sedinta anterioara, cand euro a fost cotat la 4,8246 lei.

Curiozitatile anilor bisecti. Cum se folosea in trecut timpul pentru extinderea mandatelor politice

Anii bisecti sunt ani care au o zi in plus adaugata pentru a pastra anul calendaristic sincronizat cu anul astronomic sau cu cel sezonier8288;. Cu alte cuvinte, anul bisect este modalitatea gasita de oameni pentru a recupera timpul pierdut.

Tara in careoamenii isi incuie rar casele, energia este aproape gratis si nu exista armata

Islanda nu are armata, iar conform Indicelui Global al Pacii8288;, Islanda este cea mai pasnica tara din lume, datorita lipsei fortelor armate, criminalitatii reduse, si nivelului ridicat de stabilitate.

Tara unde energia e gratis iar oamenii isi incuie rar casele si masinile

Islanda este tara unde nu exista armata, iar conform Indicelui Global al Pacii8288;, aceasta este cea mai pasnica tara din lume, datorita lipsei fortelor armate, criminalitatii reduse, si nivelului ridicat de.

8288;Fostul director al Spitalului Judetean Constanta, 6 ani si 8 luni de inchisoare. Pedeapsa initiala a fost de 13 ani si 4 luni. Decizia este definitiva

Danut Capatana, fost manager al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, a fost condamnat definitiv la 6 ani si 8 luni de inchisoare, dupa ce prima instanta, Tribunalul Bucuresti, il condamnase la 13 ani si 4 luni.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )