Libnet.ro
UNICEF

23:00

A 9-a zi de protest fata de proiectul Rosia Montana: Peste 400 de manifestanti in Capitala

B1 B1,
A 9-a zi de protest fata de proiectul Rosia Montana: Peste 400 de manifestanti in Capitala

Peste 400 de persoane protesteaza in Bucuresti luni seara, pentru a noua zi la rand, fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana. Manifestantii se afla in zona fantanii de la. continuă pe B1

Declaratii ale persoanelor care protesteaza in Piata Universitatii fata de proiectul Rosia Montana

Oana Stanciulescu s-a aflat in mijlocul oamenilor care protesteaza in Piata Universitatii fata de proiectul Rosia Montana. Este vorba despre un exercitiu de recuperare a mandriei nationale, a spus.

A saptea zi de proteste fata de proiectul Rosia Montana. Manifestantii au mers la sediul TVR.

45 Peste 1. 000 de participanti la protestul fata de proiectul minier de la Rosia Montana au ajuns la sediul TVR, unde au blocat au blocat un sens de circulatie pe Calea Dorobantilor, respectiv cel spre Piata Romana. Manifestantii, multi dintre ei veniti cu bicicletele, scandeaza mesaje de protest, fluiera, agita pancarte si lovesc de asfalt pet-uri umplute cu pietricele. Participantii la manifestatie s-au adunat la Universitate si au pornit spre Piata Romana, ocupand carosabilul .

Peste 200 de persoane la Universitate, in a noua zi a protestului fata de proiectul Rosia Montana

Peste 200 de persoane s-au strans la fantana de la Universitate din Capitala, luni seara, in a noua zi a protestului fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, scrie.

Protestul fata de proiectul Rosia Montana a blocat traficul in centrul orasului Cluj-Napoca. Peste 6.000 de oameni scandeaza: Vrem natura, nu cianura

Peste 6. 000 de persoane care participa la Cluj-Napoca, la protestul fata de proiectul minier de la Rosia Montana, au plecat in mars din Piata Unirii spre sediul Prefecturii, blocand traficul in centrul.

Protestul fata de proiectul Rosia Montana, in fata sediului TVR

Peste 1. 000 de participanti la protestul fata de proiectul minier de la Rosia Montana au ajuns la sediul TVR, unde au blocat au blocat un sens de circulatie pe Calea Dorobantilor, respectiv cel spre Piata Romana.

Sute de persoane in Piata Universitatii, pentru a opta zi de proteste fata de proiectul Rosia Montana

Cateva sute de persoane, in majoritate tineri, s-au adunat duminica, pentru a opta zi la rand, in Bucuresti, la Universitate, pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana. Cei mai.

FOTO VIDEO Sase focsaneni au protestat fata de proiectul Rosia Montana

Una dintre organizatoarele actiunii, o activista a Asociatia de Dezvoltare Durabila Focul Viu, spera ca zilele viitoare sa se ralieze mai multi cetateni protestului.

FOTO VIDEO Sase focsaneni s-au strans in Piata Unirii la protestul fata de proiectul Rosia Montana

Una dintre organizatoarele actiunii, o activista a Asociatia de Dezvoltare Durabila Focul Viu, spera ca zilele viitoare sa se ralieze mai multi cetateni protestului.

FOTO VIDEO Sase focsaneni s-au strans la protestul din Piata Unirii fata de Proiectul Rosia Montana

Una dintre organizatoarele actiunii, o activista a Asociatia de Dezvoltare Durabila Focul Viu, spera ca zilele viitoare sa se ralieze mai multi cetateni protestului.

Reactiile unora dintre cei mai vizibili protestatari dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Proiectul Rosia Montana este inchis: Sa nu ne culcam pe o ureche imediat. Protestele de strada vor continua pana cand legea este retrasa. Rosia Montana is our Gezi Par

Unii dintre cei mai vizibili protestatari impotriva proiectului de lege ce dadea unda verde exploatarii la Rosia Montana au reactionat imediat, pe Facebook, la declaratiile de luni ale politicienilor. Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca Proiectul Rosia Montana este inchis dupa ce liderul liberal Crin Antonescu declarase, in aceeasi zi, ca Proiectul trebuie respins. Nu se poate guverna dupa strada, dar nu se poate guverna ignorand strada. Protestatarii saluta faptul ca s-a castigat o batalie, dar nu un razboi si ca internetul si presa alternativa reusesc sa sparga o blocada a presei traditionale, insa sunt hotarati sa continue protestele de strada pana cand legea este retrasa. Sa nu ne culcam pe o ureche, indeamna ei, adaugand ca vor continua lupta inclusiv pentru interzicerea folosirii cianurilor in minerit, impotriva gazelor de sist si pentru includerea Rosiei Montane in patrimoniul UNESCO.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )