Libnet.ro
UNICEF

10:00

Abuzul in serviciu - ziua decisiva. Decizia CCR poate scapa de necazuri penale o droaie de fosti sau actuali demnitari

Adevărul Adevărul,
Abuzul in serviciu - ziua decisiva. Decizia CCR poate scapa de necazuri penale o droaie de fosti sau actuali demnitari

Judecatorii Curtii Constitutionale decid miercuri soarta a sute de dosare penale cu prejudicii enorme. Mai exact, magistratii sunt asteptati sa decida daca abuzul in serviciu este sau nu constitutional. continuă pe Adevărul

O problemuta foarte serioasa legata de decizia CCR privind abuzul in serviciu

Prin incalcarea legii, la ce fel de lege se refera decizia CCR? La actele normative cu putere de lege sau si la actele normative inferioare legii hotarari de guvern, ordine de ministru etc. )? Prilej de interpretari si ipoteze, si poate chiar de o noua sesizare a Curtii.

CTP, despre decizia CCR cu privire la abuzul in serviciu: E un indemn pentru functionari sa-i considere pe cetateni niste viermi. Sintagmele, puse acolo de hoti pentru hoti

Decizia CCR privind exceptia de neconstitutionalitate ridicata la articolul care defineste abuzul in serviciu in Codul penal este dur cristicata de Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul este de parere.

Traian Basescu, despre decizia CCR: A eliminat marul discordiei. Kovesi a mintit o natiune intreaga

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat,miercuri, ca decizia CCR arata ca sefa DNA Laura Kovesi a mintit o natiune intreaga pentru ca nimeni nu a pus problema dezincriminarii abuzului in.

Blaga, despre decizia CCR: Cred ca a dat-o rabinul din Buhusi, ca n-am inteles mare lucru

Cred ca decizia CCR a dat-o rabinul din Buhusi, ca nu am inteles mare lucru, a declarat liderul PNL Vasile Blaga, acesta precizand ca, totusi, va respecta hotararea judecatorilor. Eu,.

Klaus Iohannis, despre decizia CCR privind abuzul in serviciu: Sper sa fie una care inlesneste parcursul justitiei

Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Bulgaria, a vorbit, miecuri dupa-amiaza, la Ambasada Romaniei la Sofia, despre decizia Curtii Constitutionale Romane privind abuzul in serviciu.

Udrea, reactie dupa decizia CCR: Cei care au tipat ca se va dezincrimina abuzul in serviciu se dovedesc a fi niste mincinosi care au vrut sa puna presiune pe judecatori

Decizia Curtii Constitutionale de miercuri demonstreaza ca toti aceia care pana acum tipau ca se doreste dezincriminarea abuzului in serviciu nu sunt decat niste mincinosi, a acuzat Elena.

Abuzul in serviciu a scapat aproape nevatamat. Cum interpreteaza expertii decizia CCR

Curtea Constitutionala a decis, in unanimitate, ca definitia abuzului in serviciu este constitutionala, dar cu o conditie: executarea defectuoasa a atributiilor de serviciu din definitia din Codul Penal sa fi fost comisa prin incalcarea legii. Hotararea a fost adoptata cu unanimitate de voturi.

Cristoiu: Cum sa pui intr-un Cod Penal cuvantul defectuos? De aceasta formulare ar trebui sa ne fie rusine. Decizia CCR este exceptionala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca spera ca decizia Curtii Constitutionale referitoare la abuzul in serviciu sa fie una care clarifica si inlesneste parcursul Justitiei. Detalii AICI).

Iohannis: Sper ca decizia CCR sa fie una care clarifica si inlesneste parcursul Justitiei in Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis spera ca decizia Curtii Constitutionale referitoare la abuzul in serviciu sa fie una care clarifica si inlesneste parcursul Justitiei. Evident ca nu va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )