Libnet.ro
UNICEF

19:45

Accesul tot mai mare la antiretrovirale a diminuat virulenta HIV

Adevărul Adevărul,
Accesul tot mai mare la antiretrovirale a diminuat virulenta HIV

Virulenta HIV, virusul care declanseaza SIDA, pare sa se fi diminuat de-a lungul anilor, pe masura ce populatiile infectate au dobandit un acces tot mai mare la medicamente antiretrovirale, potrivit unui studiu publicat luni, care a fost realizat in Africa. continuă pe Adevărul

FOTO Cel mai mare steag uman din Romania, realizat la Baia Mare de 1 Decembrie

Baia Mare, in istorie de Ziua Nationala a Romaniei. Voluntarii unei asociatii din municipiul de pe malul raului Sasar au pus la cale cel mai mare steag uman din Romania. Actiunea a avut loc pe stadionul din localitate.

Bucharest Christmas Shopping, cel mai mare targ de cadouri, si-a deschis portile in Capitala

Bucharest Christmas Shopping, cel mai mare targ de cadouri din Bucuresti, si-a deschis portile luni, 1 decembrie, la Romexpo. Acesta ramane deschis pana pe 21 decembrie.

VIDEO Cel mai mare brad de Craciun uman din lume

Un pom de Craciun format dintr-o mare de oameni a batut recordul mondial ca cel mai mare brad uman luni, au anuntat surse oficiale. Aproape 3 000 de persoane au participat la alcatuirea lui.

Cel mai mare brad plutitor din lume a fost inaugurat la Rio

Sarbatorile Craciunului au inceput sambata seara la Rio de Janeiro cu aprinderea, traditionala de acum, a luminilor din cel mai mare brad plutitor din lume, inalt de 85 de metri, transmite duminica AFP,.

Abandonarea South Stream, cea mai mare infrangere geopolitica a lui Putin

Gazoductul reprezenta principala arma de influenta politica a Moscovei asupra Europei Centrale si de Est. Anuntul facut de Vladimir Putin la Ankara, privind abandonarea constructiei gazoductului South Stream pe sub Marea Neagra spre Bulgaria si apoi catre centrul Europei prin Balcani si Ungaria, a fost primit de multi oficiali si analisti cu surprindere. Pentru Romania, singura tara din regiune care a refuzat constant, prin presedintele Traian Basescu, orice asociere cu South Stream, este o veste de doua ori buna. Pe de o parte, slabeste, chiar daca nu scapa de tot de impresurarea ruseasca, iar pe de alta, importanta ei energetica regionala creste.

Rubla are cea mai mare cadere din 1998 incoace, pe fondul scaderii pretului petrolului

Dolarul a crescut cu aproape 4% fata de rubla, preturile petrolului pe plan mondial scazand si mai mult valoarea monedei rusesti, noteaza Fortune intr-o analiza a problemelor economice din Rusia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )