Libnet.ro
UNICEF

07:00

ACCIDENT PE A2,soldat cu trei raniti. Au fost implicate doua masini si un tir.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT PE A2,soldat cu trei raniti. Au fost implicate doua masini si un tir.

Trei persoane au fost ranite, vineri seara, in urma unui accident care a avut loc pe A2, intre Cernavoda si Medgidia, si in care au fost implicate doua autoturisme si un tir, traficul rutier in zona fiind blocat mai mult de o ora, potrivit Mediafax. Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc in jurul orei 19. 30, pe autostrada Bucuresti - Constanta, in zona kilometrului 170. In accident au fost implicate doua autoturisme si un tir, trei persoane fiind ranite. Unul dintre raniti a . continuă pe România Liberă

Traficul rutier este intrerupt pe A2 din cauza unui GRAV accident. Doi oameni sunt raniti.

Doua autoturisme si un autotren au fost implicate, vineri seara, intr-un accident pe Autostrada A2 Bucuresti- Constanta, in zona kilometrului 170. Conform primelor informatii, doua persoane au fost ranite, potrivit Rtv. net. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier este intrerupt pe Autostrada A2 Bucuresti- Constanta, in zona kilometrului 170, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme si un autotren.

Trei raniti, dupa ce doua tramvaie s-au ciocnit la Arad. Un accident similar s-a petrecut dimineata, la Galati

Doua tramvaie s-au ciocnit, vineri dupa-amiaza, pe linia care face legatura intre municipiul Arad si comuna Ghioroc, trei pasageri, intre care un copil, fiind raniti si transportati la spital. Traficul.

Arad: Trei raniti dupa ce doua tramvaie s-au ciocnit

Doua tramvaie s-au ciocnit, vineri dupa-amiaza, pe linia care face legatura intre municipiul Arad si comuna Ghioroc, trei pasageri, intre care un copil, fiind raniti si transportati la spital, in timp ce traficul tramvaielor este blocat pe aceasta linie, la ora transmiterii acestei stiri, anunta Mediafax. Accidentul a avut loc la intrarea in municipiul Arad, pe linia care leaga orasul de comuna Ghioroc, vis-a-vis de un centru comercial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )