Libnet.ro
UNICEF

14:30

Accident in Bucuresti: Patru raniti dupa ce o masina a intrat intr-un stalp, pe Iuliu Maniu

B1 B1,
Accident in Bucuresti: Patru raniti dupa ce o masina a intrat intr-un stalp, pe Iuliu Maniu

Accident grav pe strazile Capitalei. Patru persoane au ajuns la spital duminica noaptea, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un stalp. Potrivit primelor cercetari, soferul nu a adaptat viteza, a. continuă pe B1

Accident in Bucuresti: Patru raniti dupa ce o masina a intrat intr-un stalp, pe Iuliu Maniu (VIDEO)

Accident grav pe strazile Capitalei. Patru persoane au ajuns la spital duminica noaptea, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un stalp. Potrivit primelor cercetari, soferul nu a adaptat viteza, a pierdut.

Vaslui: Doi morti si patru raniti, dupa ce un microbuz a intrat intr-un cap de pod

Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite, duminica seara, dupa ce un microbuz a intrat intr-un cap de pod. Accidentul s-a produs in localitatea vasluiana Fruntiseni, transmite Mediafax.

Accident in Vaslui: Doi morti si patru raniti.

Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite, duminica seara, in judetul Vaslui, dupa ce un microbuz a intrat intr-un cap de pod. Accidentul s-a produs in localitatea vasluiana Fruntiseni, transmite Mediafax. Politistii spun ca deocamdata nu se cunosc conditiile in care a avut loc accidentul, ei declansand o ancheta la fata locului. Mai multe echipaje medicale se afla la locul accidentului pentru a acorda ingrijiri medicale persoanelor ranite.

Accident in Bucuresti. Patru persoane, ranite.

Patru persoane au fost ranite, duminica noaptea, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un stalp. Doua persoane au fost scoase din masina de echipajele de descarcerare, conform B1 TV. Ranitii au fost transportati la Spitalele Elias si Universitar pentru ingrijiri medicale. Din primele cercetari se pare ca conducatorul auto care circula pe Valea Cascadelor, dinspre Iuliu Maniu catre bulevardul Timisoara nu a adaptat viteza, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a lovit .

Cel putin patru morti dupa prabusirea unui avion in statul american Alaska

Cel putin patru oameni au murit, iar alti sase au fost grav raniti dupa prabusirea unui avion de dimensiuni medii in statul american Alaska. Avionul de tip Cessna 208 s-a prabusit vineri seara, la sase.

Cehia: Un mort si patru raniti dupa ce un teleferic de marfa s-a prabusit intr-o statiune de ski

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, dintre care doi copii, vineri, cand un teleferic de marfa s-a prabusit in statiunea de ski ceha Spindleruv Mlyn. Un teleferic utilizat de obicei pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )