Libnet.ro
UNICEF

22:30

Accident cu cinci masini implicate. Doua persoane, dintre care un copil, au fost transportate la spital

Adevărul Adevărul,
Accident cu cinci masini implicate. Doua persoane, dintre care un copil, au fost transportate la spital

Un accident in care au fost implicate cinci masini s-a petrecut, duminica seara, pe DN1 B, in apropiere de Mizil. Doua persoane au fost ranite grav si au fost transportate la spital. Trificul in zona este complet blocat. continuă pe Adevărul

VIDEO Doi oameni au murit in urma unui accident in care au fost implicate doua autoturisme si un tractor. Unul dintre soferi transmitea live pe Facebook

O fetita in varsta de noua ani si un barbat au murit in urma unui accident rutier produs vineri seara, pe drumul care leaga Timisoara de vama Moravita, intre localitatile Jebel si Voiteg. in accident au fost implicate doua autoturisme si un tractor, alte patru persoane fiind ranite si transportate la spital. Soferul unuia dintre autoturisme transmitea live pe Facebook.

GRAV accident rutier in Prahova! Cinci masini au fost implicate. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, duminica, in apropiere de Mizil, Prahova. in accident au fost implicate cinci masini in care se aflau zece persoane. O femeie si un copil au fost raniti grav si au fost.

Vaslui: Sapte persoane, printre care si doi copii, ranite intr-un accident in care au fost implicate doua masini

Sapte persoane, printre care si doi copii, au fost ranite, duminica seara, intr-un accident rutier produs in judetul Vaslui, in care au fost implicate doua autoturisme. Autoritatile au activat Planul Rosu de Interventie in urma acestui eveniment.

Accident grav pe DN 15. Doua persoane au murit, iar una e in stare grava dupa ce doua masini s-au ciocnit

Doua persoane au murit si alta a fost ranita grav in urma unui accident rutier produs vineri seara pe DN 15, in localitatea mureseana Brancovenesti, circulatia fiind blocata. Potrivit Inspectoratului.

Doua persoane au murit si o alta a fost ranita grav dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, in judetul Mures

Doua persoane au murit si o alta a fost ranita grav in urma unui accident produs, vineri seara, pe DN 15, la iesirea din localitatea Brancovenesti, judetul Mures, unde doua autoturisme s-au ciocnit frontal.

Cum au reusit un primar, un functionar si alte doua persoane sa obtina ilgal fonduri APIA de un milion de lei

Tribunalul Arges l-a condamnat, joi, pe fostul primar al comunei argesene Nucsoara la trei ani de inchisoare cu suspendare dupa ce, impreuna cu un functionar al primariei si alte doua persoane au obtinut obtinut ilegale de la APIA fonduri in valoare de peste 987 mii lei. Si ceilalti trei au fost condamnati odata cu fostul edil, insa decizia instantei poate fi atacata cu apel.

Accident rutier produs pe fondul neatentiei. Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Un barbat de 69 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a acrosat un alt autovehicul cu masina pe care o conducea, in conditiile in care nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers.

Fotbal - coruptie: 19 suspecti inculpati, dintre care noua plasati n detentie n scandalul de coruptie din Belgia

Parchetul federal din Belgia a anuntat, vineri, ca 19 persoane banuite de implicarea in amplul scandal de coruptie din fotbalul belgian au fost deja inculpate, iar noua dintre acestea au fost plasate in detentie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2831 seconds )