Libnet.ro
UNICEF

12:00

Accident cumplit. Un sofer a murit dupa ce a intrat intr-un TIR

Antena3 Antena3,
Accident cumplit. Un sofer a murit dupa ce a intrat intr-un TIR

Tragedie pe o sosea din judetul Arad. Un om a murit, iar alte doua persoane au fost ranite dupa ce o masina a carui sofer nu s-a asigurat inainte de un viraj a fost lovita in plin de un TIR, scrie. continuă pe Antena3

Dambovita: Un copil a murit dupa ce a cazut intr-un put cu petrol

Tragedie in judetul Dambovita, unde un baietel de un an si jumatate a murit dupa ce a cazut intr-un put cu petrol. Firma care il detine da acum vina pe hoti. Reprezentantii societatii.

Dramatic! Un copil de aproape doi ani a murit dupa ce a cazut intr-un put de petrol

Caz dramatic in comuna damboviteana Cobia. Scapat din vedere de bunica sa pentru cateva minute, un copil din un an si sapte luni si-a gasit sfarsitul dupa ce a cazut intr-un put cu petrol neasigurat.

VIDEO Un copil scapat din ochi de bunica sa a murit dupa ce a cazut intr-un put cu petrol

Durere mare intr-o familie din comuna damboviteana Cobia, unde un copil de doar un an si sapte luni a murit dupa ce a cazut intr-un put plin cu petrol, neasigurat. Micutul a fost scapat din ochi de catre bunica sa pentru cateva clipe.

Basescu: Kovesi ori nu stie legea de functionare a SIE, ori a intrat intr-un joc care nu e al ei. Pentru ce sa discreditezi un serviciu de spionaj?

Laura Codruta Kovesi ori nu cunoaste legea de functionare a SIE ori face jocul cuiva, a sustinut fostul presedinte Traian Basescu, dupa criticile lansate de sefa DNA la adresa Serviciului de Informatii.

Siria: Cel putin 30 de oameni au murit, dupa ce fortele guvernamentale au bombardat un spital si o cladire rezidentiala

Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata, miercuri seara, intr-un raid aerian al fortelor guvernamentale siriene asupra unui spital si unui imobil rezidential de rebuliune la Alep, potrivit.

Copilul din Arges batut cu pietre de elevi, in curtea scolii, a murit dupa ce a stat doua luni si jumatate in coma

Marian Funie in varsta de 14 ani, a murit miercuri, dupa ce a stat in coma din luna februarie a acestui an. Baiatul a fost lovit cu pietre de colegii de scoala ai surorii sale, dupa ce venise, ca.

Caz socant! Un copil a murit dupa ce a fost batut cu pietre la scoala

Copilul batut cu pietre acum o luna in curtea scolii din comuna Slobozia, judetul Arges, a murit. Baiatul de 14 ani era in coma, internat la spitalul Bagdasar Arseni din Capitala. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )