Libnet.ro
UNICEF

17:00

Accident extrem de grav la Timisoara. Un om a murit si mai multi sunt raniti

Antena3 Antena3,
Accident extrem de grav la Timisoara. Un om a murit si mai multi sunt raniti

Accident grav joi dimineata la Timisoara. O persoana a murit dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit. continuă pe Antena3

Accident extrem de grav la Timisoara. Doi morti si patru raniti

Un barbat si o femeie au murit intr-un accident care a avut loc, joi, la iesirea din localitatea Lovrin spre Sannicolau Mare, iar alte patru persoane au fost ranite, fiind transportate la spital.

Salarii 2020. in ce domenii se dau cei mai multi bani pentru angajati. Ce posturi sunt in top

Angajatorii vor spori salariile in anul 2020, iar majoritatea vor suplimenta si personalul. Care sunt domeniile in care angajatii se vor bucura de salarii bune? Piata fortei de munca 2020, facut de site-ul specializat in recuratari Hipo. ro, a aratat acest lucru. Companiile cauta in acest an mai multi salariatii cu experienta, ceea ce creste competitia .

Explozie la o firma din Alba. Un om a murit. Cate victime sunt pana in acest moment

O explozie puternica s-a produs, marti, in curtea unei firme din localitatea Pianu de Jos, judetul Alba. in urma deflagratiei si-a pierdut viata o persoana, iar alta a fost ranita. Politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs explozia. Un om a murit in urma unei explozii, in judetul Alba .

Cei mai multi someri din Romania au varste cuprinse intre 40 - 49 de ani

Rata somajului inregistrat la nivel national a fost de 2,97%, mai mica cu 0,01 pp decat cea din luna anterioara. Astfel, numarul total de someri din tara noastra era de circa 260. 000 de persoane, in decembrie 2019, iar cei mai multi au varste cuprinse.

Nelu Iordache si mai multi sefi de la CNADNR Craiova, achitati definitiv in dosarul Transalpina

Omul de afaceri Nelu Iordache si mai multi sefi de la CNADRN Craiova au fost achitati in dosarul Transalpina. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva, potrivit Agerpres. Nelu Iordache,.

UPDATE Accident rutier grav in judetul Olt, la o trecere de cale ferata. Un tanar de 26 ani si-a pierdut viata in timp ce astepta, in fata masinii, sa treaca trenul

Un grav accident rutier s-a petrecut luni-dimineata, 27 ianuarie 2020, in judetul Olt, la o trecere la nivel cu calea ferata.

Accident rutier grav, cu patru victime, in judetul Galati. Soferul masinii implicate era beat

Evenimentul s-a produs joi dimineata pe DJ 251, in zona Greaca la circa 10 kilometri de municipiul Galati). Victimele a fost scoase din masina de martorii la accident si au fost duse cu ambulantele la Spitalul Clinic de Urgenta din Galati.

Topul oraselor cu cei mai multi romani care isi cauta job: Harta candidatilor

Capitala este zona zero atunci cand vine vorba despre piata muncii 8213; atat pentru candidati, cat si pentru angajatori, potrivit datelor analizate de o platforma online de recrutare. Aici sunt cele mai multe si cele mai mari companii din Romania, dar si cea mai consistenta baza de candidati. 41,5% dintre candidatii activi, la nivel national, se afla in Bucuresti si cauta un loc de munca tot aici. Clujul este judetul cu urmatoarea cea mai ofertanta situatie, desi se afla la distanta semnificativa fata de Bucuresti 8213; inglobeaza 7% din numarul total de candidati.

Comisia Europeana: Romania are cei mai multi angajati care lucreaza in alte state din UE

Romania ramane statul membru al UE care trimite in blocul comunitar cele mai multe persoane active, inregistrand in 2018 o crestere de 7% al numarului de romani activi care s-au deplasat recent, comparativ cu 2017, conform raportului anual al.

Cele doua gadgeturi care fac mai multi bani pentru Apple decat computerele

Apple a facut o multime de bani in 2019, insa produsele pe care le-au ales cel mai mult utilizatorii ar putea veni ca o surpriza. O categorie ceva mai noua de produse ale companiei a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )