Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav pe DN 13, Drumul Mortii

Adevărul Adevărul,
Accident grav pe DN 13, Drumul Mortii

Doua persoane au fost grav ranite dupa ce un tir a izbit in plin un autoturism la Feldioara. Accidentul s-a produs intr-o curba periculoasa. continuă pe Adevărul

Coasta de est a Chinei, sub cod rosu de alerta: Taifunul Fitow a provocat moartea a doua persoane si prabusirea peste 1.200 de case

Cod rosu de alerta in China, dupa ce taifunul Fitow a lovit coasta de est a tarii, cu rafale de vant care au depasit si 200 de kilometri pe ora. Cel putin doua persoane au murit si cateva sute de mii au.

Iasi: Doua persoane, dintre care un jandarm, retinute pentru trafic de droguri

Doua persoane, dintre care un jandarm din Iasi, au fost retinute, vineri, de catre procurorii DIICOT, fiind acuzat de trafic de droguri, potrivit unui comunicat al Directiei de Investigare a Infractiunilor de.

ACCIDENT GRAV in Mehedinti: Un elev de 15 ani a fost spulberat pe o trecere de pietoni.

A plecat spre scoala, insa nu a mai ajuns la ore. Un elev de 15 ani a fost spulberat de o masina chiar pe trecerea de pietoni din fata scolii. Tragedia s-a produs in localitatea mehedinteana Halanga, in jurul orei 7. 00, pe Drumul National 67, la iesirea din Drobeta Turnu Severin, in fata Grupului Scolar Agricol Halanga, potrivit Mediafax . Elevul in varsta de 15 ani venea din comuna Bala si era cazat la internatului Grupului Scolar Halanga, unde urma sa isi lase bagajele, pentru ca mai apoi .

Brasov: Circulatie restrictionata pe DN13 in urma unui accident rutier

Un accident rutier a avut loc, luni dimineata, intre un tir si un autoturism, pe DN 13 Brasov-Sighisoara. Doua persoane au fost ranite, una dintre victime aflandu-se in stare grava, in coma, la Spitalul.

Accident grav, aproape de Turnu Severin. Un elev a murit in fata liceului lovit de un autoturism

Un elev de 15 ani a murit luni dimineata intr-un accident de circulatie, dupa ce a fost lovit de un autoturism in dreptul Liceului Tehnologic de la Halanga-Mehedinti, pe DN 67, in dreptul kilometrului 5, aproape de municipiul Drobeta Turnu Severin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )