Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brasov: Circulatie restrictionata pe DN13 in urma unui accident rutier

B1 B1,
Brasov: Circulatie restrictionata pe DN13 in urma unui accident rutier

Un accident rutier a avut loc, luni dimineata, intre un tir si un autoturism, pe DN 13 Brasov-Sighisoara. Doua persoane au fost ranite, una dintre victime aflandu-se in stare grava, in coma, la Spitalul. continuă pe B1

Trei buzoieni, raniti in urma unui accident rutier produs pe DN 2 E 85

La cativa zeci de metri de locul in care vineri s-a produs un accident in urma caruia un sofer si-a pierdut viata, un alt accident a avut loc sambata, tot pe DN2 E85. Trei persoane au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau a fost izbita de o autoutilitara.

Doua tinere au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut in judetul Giurgiu

O fata de 18 ani a fost ranita, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce masina in care se afla s-a izbit de un stalp. La volanul masinii se afla o tanara de 21 de ani, care este cercetata de politisti pentru vatamare corporala din culpa.

13 morti si 25 de raniti in urma unui accident produs in Mexic

Un accident teribil a avut loc vineri in Mexic. Cel putin 13 persoane au murit si alte 25 au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie. Autocarul a cazut intr-o prapastie adanca de 30 de metri in a.

Un mort si doi raniti, in urma unui accident auto produs pe DN 2 C

Un grav accident rutier s-a produs in aceasta noapte pe DN 2 C, Buzau - Slobozia, pe raza localitatii buzoiene Caldarasti. Un tanar de 23 de ani a murit, iar alte doua persoane au fost grav ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat.

Cabral, ranit in urma unui ACCIDENT CU ATV-ul

Prezentantorul TV Cabral Ibacka a fost ranit, sambata dimineata, in apropierea localitatii sibiene Jina, dupa ce a pierdut controlul unui ATV pe care il conducea si a fost transportat la spital, el suferind.

Tanar de 21 de ani ucis intr-un accident rutier provocat de un sofer baut

Gheorghe Moian, un tanar de 21 de ani, din Petrila, a decedat in urma unui accident rutier provocat de prietenul sau, care se urcase baut la conducerea unei masini de teren.

Cel putin 12 persoane decedate in urma unui accident produs in Mexic

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 25 au fost ranite dupa ce un autocar a cazut in prapastie, in apropierea orasului mexican Naucalpan, anunta autoritatile regionale, potrivit AFP.

Cel putin 12 persoane decedate in urma unui accident produs in Mexic

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 25 au fost ranite dupa ce un autocar a cazut in prapastie, in apropierea orasului mexican Naucalpan, anunta autoritatile regionale, potrivit AFP.

Ramona Fabian a murit intr-un accident rutier

Solista de muzica populara, Ramona Fabian, in varsta de 34 de ani, si-a pierdut viata intr-un tragic accident rutier petrecut sambata, 5 octombrie, in localitatea Mihai Viteazu, judetul Mures.

Cantareata de muzica populara Ramona Fabian a murit intr-un accident rutier (VIDEO)

Ramona Fabian, una dintre cele mai apreciate artiste de muzica populara din Transilvania, a murit intr-un accident rutier. Incidentul a avut loc in localitatea brasoveana Rupea. Cantareata, in varsta de 34.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )