Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua tinere au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut in judetul Giurgiu

Adevărul Adevărul,
Doua tinere au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut in judetul Giurgiu

O fata de 18 ani a fost ranita, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce masina in care se afla s-a izbit de un stalp. La volanul masinii se afla o tanara de 21 de ani, care este cercetata de politisti pentru vatamare corporala din culpa. continuă pe Adevărul

13 morti si 25 de raniti in urma unui accident produs in Mexic

Un accident teribil a avut loc vineri in Mexic. Cel putin 13 persoane au murit si alte 25 au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie. Autocarul a cazut intr-o prapastie adanca de 30 de metri in a.

Cel putin 12 persoane decedate in urma unui accident produs in Mexic

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 25 au fost ranite dupa ce un autocar a cazut in prapastie, in apropierea orasului mexican Naucalpan, anunta autoritatile regionale, potrivit AFP.

Cel putin 12 persoane decedate in urma unui accident produs in Mexic

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 25 au fost ranite dupa ce un autocar a cazut in prapastie, in apropierea orasului mexican Naucalpan, anunta autoritatile regionale, potrivit AFP.

Cabral, ranit in urma unui ACCIDENT CU ATV-ul

Prezentantorul TV Cabral Ibacka a fost ranit, sambata dimineata, in apropierea localitatii sibiene Jina, dupa ce a pierdut controlul unui ATV pe care il conducea si a fost transportat la spital, el suferind.

Craiova: O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite intr-un grav accident rutier

O femeie si-a pierdut viata, iar alte trei persoane au fost ranite intr-un accident ce s-a produs, joi, la intrarea in localitatea Cosoveni, pe drumul dintre Craiova si Caracal, relateaza B1 TV. Femeia a.

Locul exploziei din Resita este unul blestemat: accident rutier la cateva ore dupa explozie

Zona unde a avut marti dimineata explozia unui apartament de pe Bulevardul Republicii din Resita pare a fi cu ghinion: un accident rutier s-a produs la cateva ore de la explozie.

Explozie intr-un bloc din Fieni: Cinci persoane, printre care si un copil, au fost ranite

Cinci persoane, intre care un copil, au fost ranite, iar doua apartamente au fost avariate, vineri dimineata, in urma unei explozii produse intr-un bloc din orasul dambovitean Fieni, scrie Mediafax.

Actorul Giuliano Gemma a murit intr-un accident rutier

Actorul italian Giuliano Gemma si-a pierdut viata, marti, intr-un accident rutier, informeaza Contact Music. Gemma, in varsta de 75 de ani, a fost implicat intr-o coliziune in apropiere de Roma, Italia.

Explozie intr-un bloc din localitatea damboviteana Fieni. Cinci persoane au fost ranite

O explozie puternica s-a produs, vineri dimineata, intr-un bloc din localitatea damboviteana Fieni. Cinci persoane au fost ranite si alte cateva zeci au fost evacuate. Ranitii, printre care se afla si un.

Mexic: Peste 45 de persoane au fost ranite in confruntarile dintre manifestanti si politie

Confruntarile intre grupuri de manifestanti si politie au provocat, in Mexic, ranirea a cel putin 50 de persoane, miercuri dupa-amiaza, la incheierea unui mars la care au participat cateva mii de persoane, la comemorarea a 45 ani de la uciderea studentilor in 1968.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )