Libnet.ro
UNICEF

06:00

Actorul Giuliano Gemma a murit intr-un accident rutier

B1 B1,
Actorul Giuliano Gemma a murit intr-un accident rutier

Actorul italian Giuliano Gemma si-a pierdut viata, marti, intr-un accident rutier, informeaza Contact Music. Gemma, in varsta de 75 de ani, a fost implicat intr-o coliziune in apropiere de Roma, Italia. continuă pe B1

Prahova: Trei persoane au murit intr-un accident rutier produs pe DN 1

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 1, in apropierea statiunii Sinaia, transmite Mediafax. Soferul unui.

Giuliano Gemma, actorul italian care a jucat in peste 100 de filme, a murit intr-un accident.

A murit actorul Giuliano Gemma, considerat echivalentul european al lui Clint Eastwood, informeaza digi24. Actorul Giuliano Gemma s-a stins din viata, marti seara, in urma unui accident de masina, in apropiere de Roma. In varsta de 75 de ani, Giuliano Gemma era o adevarata legenda a western-urilor italiene, fiind considerat, in anii 70, echivalentul european al lui Clint Eastwood. Giuliano Gemma si-a inceput cariera in cinematografie la varsta de 18 ani pe post de cascador, ulterior a trecut .

Giuliano Gemma a murit intr-un accident de masina

Marele actor italian a decedat marti seara, langa Roma, la varsta de 75 de ani. Actorul a fost dus la spitalul Civitavecchia si declarat mort la scurt timp. Alte doua persoane, un barbat si fiul sau, au fost raniti in accident, scrie a1. ro .

Covasna: 10 persoane au fost ranite intr-un accident rutier

Zece persoane au fost ranite, luni seara, intr-un accident rutier ce s-a produs in judetul Covasna, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Potrivit Mediafax, una dintre masini a luat foc, iar soferul.

Trei damboviteni spulberati intr-un accident rutier, in Sinaia

Trei tineri, doi barbati si o femeie, cu varste cuprinse intre 24 si 27 de ani, si-au pierdut viata intr-un accident rutier petrecut in noaptea de duminica spre luni la intrarea in orasul Sinaia.

Trei persoane au murit in urma unui accident rutier produs pe DN 1

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 1, in apropierea statiunii montane Sinaia. Masina in care se aflau persoanele decedate a derapat si s-a izbit frontal de un TIR.

A murit actorul italian Giuliano Gemma, celebru pentru rolurile din westernurile spaghetti

Actorul italian Giuliano Gemma, celebru pentru rolul Ringo din westernurile spaghetti, a murit marti seara, la varsta de 75 de ani, intr-un accident rutier in Roma, scrie presa italiana, preluata de AFP.

Giuliano Gemma, simbol al western-spaghetti, a murit intr-un accident de masina

Tragedie si doliu in Italia. Giuliano Gemma a murit in urma unui accident de masina, marti, 1 octombrie.

Zece persoane, RANITE in urma unui accident rutier produs in Covasna.

Zece persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs in judetul Covasna, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, iar una dintre masini a luat foc. Soferul a suferit arsuri grave, transmite Mediafax. Accidentul a avut loc luni seara, pe DN 11, in apropierea localitatii Cernat, fiind dat publicitatii abia marti de catre ISU si Politie. Potrivit unui comunicat al ISU Covasna, in accident au fost implicate un autoturism inmatriculat in Bucuresti si un autovehicul inmatriculat .

Locul exploziei din Resita este unul blestemat: accident rutier la cateva ore dupa explozie

Zona unde a avut marti dimineata explozia unui apartament de pe Bulevardul Republicii din Resita pare a fi cu ghinion: un accident rutier s-a produs la cateva ore de la explozie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,28 seconds )