Libnet.ro
UNICEF

08:00

Giuliano Gemma a murit intr-un accident de masina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Giuliano Gemma a murit intr-un accident de masina

Marele actor italian a decedat marti seara, langa Roma, la varsta de 75 de ani. Actorul a fost dus la spitalul Civitavecchia si declarat mort la scurt timp. Alte doua persoane, un barbat si fiul sau, au fost raniti in accident, scrie a1. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Actorul Giuliano Gemma a murit intr-un accident rutier

Actorul italian Giuliano Gemma si-a pierdut viata, marti, intr-un accident rutier, informeaza Contact Music. Gemma, in varsta de 75 de ani, a fost implicat intr-o coliziune in apropiere de Roma, Italia.

Giuliano Gemma, actorul italian care a jucat in peste 100 de filme, a murit intr-un accident.

A murit actorul Giuliano Gemma, considerat echivalentul european al lui Clint Eastwood, informeaza digi24. Actorul Giuliano Gemma s-a stins din viata, marti seara, in urma unui accident de masina, in apropiere de Roma. In varsta de 75 de ani, Giuliano Gemma era o adevarata legenda a western-urilor italiene, fiind considerat, in anii 70, echivalentul european al lui Clint Eastwood. Giuliano Gemma si-a inceput cariera in cinematografie la varsta de 18 ani pe post de cascador, ulterior a trecut .

Giuliano Gemma, simbol al western-spaghetti, a murit intr-un accident de masina

Tragedie si doliu in Italia. Giuliano Gemma a murit in urma unui accident de masina, marti, 1 octombrie.

Prahova: Trei persoane au murit intr-un accident rutier produs pe DN 1

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 1, in apropierea statiunii Sinaia, transmite Mediafax. Soferul unui.

A murit actorul italian Giuliano Gemma, celebru pentru rolurile din westernurile spaghetti

Actorul italian Giuliano Gemma, celebru pentru rolul Ringo din westernurile spaghetti, a murit marti seara, la varsta de 75 de ani, intr-un accident rutier in Roma, scrie presa italiana, preluata de AFP.

PAKISTAN: 42 de oameni au murit intr-un atentat cu masina capcana.

Patruzeci si doua de persoane au murit in urma unui atentat cu masina capcana comis duminica intr-o piata din Peshawar, situat in nord-vestul Pakistanului, informeaza B1TV. Masina-capcana a explodat duminica in bazarul Kissa Khwani. Acesta este al treilea atentat comis intr-o saptamana la Peshawar, dupa cel soldat cu 82 de morti impotriva unei biserici si aproape 20 impotriva nunui autobuz cu functionari. Atentatul nu a fost revendicat dar ar purta amprenta talibanilor pakistanezi din cadrul .

Covasna: 10 persoane au fost ranite intr-un accident rutier

Zece persoane au fost ranite, luni seara, intr-un accident rutier ce s-a produs in judetul Covasna, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Potrivit Mediafax, una dintre masini a luat foc, iar soferul.

Trei damboviteni spulberati intr-un accident rutier, in Sinaia

Trei tineri, doi barbati si o femeie, cu varste cuprinse intre 24 si 27 de ani, si-au pierdut viata intr-un accident rutier petrecut in noaptea de duminica spre luni la intrarea in orasul Sinaia.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )